»

Novi vozači

M3DZone - Za Nvidio smo že navajeni, da izdaja nove verzije svojih vozačev tedensko. No, danes pa so izšli driverji za Win9x, Win2k in WinXP za Kyro in Kyro II kartice. Kako se obnesejo v igrah in drugih aplikacijah še ni znano. Tokratna verzija je 8.140 beta. Ker so beta, je možno, da imajo veliko hroščkov v sebi. So torej ne uradni in jih uporabljate na lastno odgovornost. Dobite jih pa tu: za Win2k, za Win9x in tu za WinXP.

2 komentarja

Detonatorji 12.10

Guru 3D - Spet so izšli. Kot ste verjetno že sami opazili na tujih straneh, so izšli novi Detonatorji, verzija 12.10. Samo tisti, ki ste jih vi opazili, so bili le za Win2000 sisteme in WinNT. Zdaj so izšli tudi za Win9x in ME. Torej, če želite najnovejše Detonatorje, se odpravite sem. Seveda gre za neuradno verzijo in če vam skurijo računalnik, boste sami krivi za to. Drugače pa, kot je že ugotovil alien-w, se bolj splača naložiti vsako polno številko Detonatorjev. Torej 11.00, 12.00... Preizkusite pa jih vseeno lahko. Mogoče so celo dobri.

6 komentarjev

Pomnilniške omejitve Winsov

The Register - Čeprav je ta tema bila predebatirana že nešteto krat, jo je ob trenutni nakupovalni mrzlici dobro ponovno odpreti. Pomnilniške omejitve Win9X sistemov, namreč. Kot so praktično ugotovili na The Registeru, so vsi Win9X sistemi (da, vključno z WinME) nesposobni delovanja z več, kot 512MB pomnilnika. Razlog za napako je v Vcache gonilniku, v točne razlage pa se raje ne bi spuščal, ker se ne štejem med strokovanjake na tem področju. Več lahko preberete tukaj.

7 komentarjev