»

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (III)

Slo-Tech - Počasi se približujemo koncu pobiranja prijav. Prostih je še 12 % mest. Prijave so mogoče še do nedelje, do 23:59. Za tem bodo prijave mogoče po 50% višji ceni do srede, do 23:59. Po tem lahko na prireditev pridete samo neprijavljeni po dvojni ceni (če bo seveda prostor).

Na žalost se je izkazalo, da vas moramo spomniti, da bi bilo lepo, če bi poleg računalnika s seboj prinesli tudi UTP kabel (vsaj 3 do 5 m).

Zaradi dobrega odziva na prejšnjo novico, so sedaj potrjena tekmovanja v COD in CSS (in seveda ohišja ter navijanje). Če bo zanimanja dovolj, bomo dodali še kakšno tekmovanje. V odgovor na kup vprašanj, bi radi poudarili, da je mogoče tudi klansko tekmovanje v CS 1.6, če bo le dovolj zainteresiranih (nagrad je dovolj). Vsi, ki bi želeli sodelovati na katerem izmed klanskih tekmovanj, a nimate klana, prosim vpišite za ime klana besedo "mix" in razvrstili vas bomo skupaj z udeleženci s podobnimi težavami.

Prav tako prosimo vse, ki ste se prijavili, pa se prireditve iz...

9 komentarjev

Slovensko Univerzitetno Prvenstvo v Programiranju

Slo-Tech - To soboto, 14. 05. se bo zgodilo poskusno kolo SUPP - Slovenskega Univerzitetnega Prvenstva v Programiranju. Na tekmovanju sodelujejo ekipe z največ tremi člani, vsaka pa ima na voljo en sam računalnik, zmagovalce pa po štirih kolih čaka večna slava. V primeru, da so študentje ali srednješolci, pa tudi udeležba na srednjeevropskem tekmovanju ACM. Tekmovanje bo potekalo obenem na treh lokacijah: v Ljubljani na FMF (Jadranska 19), v Kopru na Pedagoški fakulteti in v Mariboru, na FERI (Smetanova ul. 17).

Več o tekmovanju je mogoče prebrati na spletni strani FMF.

31 komentarjev

Imagine Cup - Visual Gaming

več strani - Kot sem že napisal v forum, tudi letos poteka ImagineCup - tekmovanje za dijake in študente, v devetih različnih kategorijah. Rok za prijavo, za kategoriji Visual Gaming in Rendering je bil podaljšan na: 1.4.2005. Visual Gaming je tekmovanje, kjer je na voljo igrica, vsak tekmovalec pa mora zanjo sprogramirati čim boljšo umetno inteligenco. Programira se v .NET platformi. Rendering pa je tekmovanje za najboljši kratki filmček.

Tekmovanje poteka preko interneta, najboljši pa se na koncu uvrstijo v finalno tekmovanje, ki bo letos na Japonskem. Poleg glavne nagrade, $8.000, že s prijavo dobite brezplačen MS Office 2003. Klik!

15 komentarjev

NEST.2004 - prijava

Slo-Tech - Od 16. do 18. julija bo v OŠ Sečovlje potekal Slo-Techov dogodek poimenovan NEST.2004. Poleg zanimivih predavanj o nelinearnem urejanju filma, grafičnih tehnologij, linuxu ter navijanju bomo postavili tudi gigabitno mrežo ter kopico namenskih strežnikov za različne igre. V okviru tekmovalnega dela bosta potekali tekmovanji v Quake 3 Arena ter Unreal Tournament 2004 z bogatimi nagradami za najboljše.

Prostora je letos za 200 računalnikov in njihovih lastnikov. Prijava je vsekakor obvezna, če ne želite ostati pred vrati. Prav tako zaradi velikega zanimanja in omejenega prostora ne morete prijaviti kolegov. Vsak se mora prijaviti sam.

11 komentarjev

Piran 2002

Slo-Tech - Do tega trenutka se vas je prijavilo 25. Glede na to da je prostor velik in nagrad veliko, si želimo večje udeležbe. Prijavi se!

Še nekaj podrobnosti. Lan bo seveda v soboto in nedeljo ter v noči vmes, čeprav bo v soboto imelo prioriteto tekmovanje iz vaših navijaških sposobnosti (glej opis).
In kot drugič, dostop do računalnikov in igranje bosta seveda možna celo noč.

22 komentarjev

Najbolj downloadana ženska

The Register - Ljudje ne vedo več, kakšna tekmovanja bi še organizirali, zato so se lotili tekmovanja, kjer udeleženke tekmovanja tekmujejo, kolikokrat bo kakšna bolj downloadana od druge. Novico o tem tekmovanju sem prvič slišal na radiu in se odločil, da si tekmovanje malce pobliže ogledam. Trenutno vodi Danni Ashe, ki si je popularnost pridobila s svojimi pogrošnimi filmi in igro Boob Raider, o kateri še vedno ni ne duha ne sluha (v tej igri naj bil igralci videli Laro tako, kot si jo želijo). Če si želite izvedeti, koliko druge udeleženke zaostajajo za Danni, potem kliknite sem. Seveda pa Danni ni edina med najbolj priljubljeni, saj ji tesno sledijo tudi druge.

1 komentar

Slo-Tech Portorož 2001

Jaz - Dragi gospodje ter vse preveč maloštevilčne gospe, poudarjamo še enkrat: V Portorožu se bo od 3. do 5. marca 2001 zvrstilo tekmovanje z laskavim nazivom Slo-Tech Portorož 2001. Izvirno, ni kaj. Za potrditev naše neomajne ter neomejene resnosti smo samo za Vas, dragi bralci ter (še enkrat poudarjam: maloštevilne) bralke, naredili prijavno skripto, na kateri potrdite svoj prihod. O zabavnosti dotičnega tekmovanja ne gre razpravljati, saj bo na vrhuncu. Obeta se nam pet disciplin:

  • Najbolj overclockan računalnik
  • Najlepši računalnik, tako zunanjost, kot notranjost
  • Najhitrejši računalnik
  • Pljuvanje v daljavo
  • X tekmovanje

Vaša prisotnost na tem tekmovanju je močno zaželena. Seveda lahko pridete samo prisostvovat temu legendarnemu dogodku, popit kakšno pivce ter namenit kakšno hvalnico nam, avtorjem te strani. Celotna zadeva bo potekala 3 dni. Petek bo dan priprav, v soboto se bo celotna zadeva odvila, sobotna noč bo namenjena "družabnemu večeru" (heh ), v nedeljo boste pa lahko cel ljubi...

5 komentarjev