»

Slo-Tech gre naprej

Slo-Tech - Slo-tech se spet prenavlja za vas. Ker želimo čim bolj izboljšati vašo izkušnjo pri branju vsakodnevnih novic, smo pri naših hrčkih naročili njihovo razvrstitev v različne skupine.

Skupine so zaenkrat vidne pri vsaki posamezni novici kot povezava na arhiv, kjer si lahko preberete več vsebine iz želenega področja. V kratkem bomo omogočili tudi iskanje ter naročanje na posamezne skupine novic. Kasneje pa sledi še nekaj presenečenj.

Ker so razvrstitev naredili naši hrčki, ki so znani po svoji nenatančnosti (trenutno 98,5%), vas prosimo za malo potrpežljivosti v naslednjih dneh, ko bomo odpravili večino preostalih napak. Če bi nam želeli pri tem malo pomagati, nam prosimo sporočite sezname povezav na novice, ki so po vašem mnenju razvrščene napačno (če nam sporočite, kam bi novica po vašem mnenju dejansko spadala, pa bomo še toliko bolj veseli).

64 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech -
Katera komponenta vam je nazadnje odpovedala
Trdi disk24%
(299)
Napajalnik17%
(220)
Grafična kartica16%
(201)
Matična plošča14%
(175)
Hrček11%
(141)
Drugo7%
(90)
Pomnilniška ploščica6%
(82)
Mrežna kartica3%
(42)
Procesor1%
(15)
Skupaj glasov: 1265



Tokrat nas zanima, kaj uporabljate za iskanje vsebin na Slo-Techu.

21 komentarjev

Nove funkcionalnosti na Slo-Techu

Slo-Tech -

Kot ste verjetno opazili, je Slo-Tech v zadnjem času pridobil kar nekaj utripajočih lučk. Čas je, da si jih skupaj pogledamo:

  • stari članki -- v levem meniju so že nekaj časa na voljo vse vsebine s stare strani.
  • dodatna avtentikacija -- če želite, se lahko na Slo-Tech sedaj prijavite s pomočjo vašega Google ali Yahoo računa. Če je vaš elektronski naslov v profilu enak vašemu Google elektronskemu naslovu, samo namesto prijave kliknite na ikonico "g" pod prijavo. Če ni enak in bi fukncionalnost vseeno želeli uporabljati, lahko vaš Slo-Tech račun povežete z GoogleIDjem v vašem profilu
  • arhiv novic -- drastično je bilo izboljšano iskanje po starih novicah
  • iskanje -- sedaj deluje po celotni vsebini teme in ne samo po prvem sporočilu kot do sedaj. Moralo bi delovati bistveno bolje, nekaj izboljšav še čaka na implementacijo. Konstruktivni predlogi dobrodošli
  • hitro odgovarjanje -- na teme lahko sedaj odgovarjate brez ponovne osvežitve strani. V primeru, da se v temi, ki jo trenutno...

58 komentarjev

Nov Slo-Tech

Slo-Tech - Zmrznil je pekel, prašiči letijo. Na Slo-Techu smo po sedmih letih in pol prenovili izgled strani (in še marsikaj). Prvo aprilska šala je bila na začetku sicer mišljena kot enodnevni poskus, ki pa je izpadel precej dobro -- 40% podaljšan povprečni čas prebit na strani, 30% več sporočil v forumu, 20% več ogledov. Glede na rezultate današnjega eksperimenta, se nam ne zdi smiselno začasno preklapljati nazaj na staro obliko, tako da bo ta ostala.

Za začetek bi radi poudarili, da je stari Slo-Tech še vedno dostopen na naslovu: star.slo-tech.com in da bo tam ostal v še precej nedoločljivo prihodnost.

V uporabo nove strani vas ne bomo poskušali prisiliti z ostrim rezom, temveč z razvojem dodatnih funkcionalnosti. Zavedamo se, da na novi strani še precej manjka. Tekom današnje noči lahko pričakujete registracijo in nekaj podobnih malenkosti, jutri uporabniške profile, potem pa bodo v nekaj dneh pričeli kapljati novi članki (in nazaj dostop do starih). Pri tem vas celotna ekipa Slo-Techa...

128 komentarjev

Spremembe

Slo-Tech - Sedaj za registrirane uporabnike deluje tudi t.i. modra črta pri novicah. Če vas moti, si jo lahko izklopite v osebnih nastavitvah.

Dodatek: Vsi ki imate težave s prikazom novic se prosim ponovno prijavite (odjavi me / prijavi me).

25 komentarjev