»

Napaka v phpBB

delo.si 12.12.2004 20:15

Slo-Tech - Danes so po slovenskem internetu zopet udarili brazilci. Tokrat napad izkorišča napako v kodi foruma phpBB do verzije 2.0.10. Če foruma na svoji strani še niste nadgradili, se ne čudite, če se vam zgodi kaj podobnega spodnjemu primeru.

Kot začasna rešitev (dokler se na vas ne bo spravil še kdo), pomaga blokiranje zahtevkov iz 200.222.20.0/18. Seveda pa forum nadgradite čim prej, ker bo prej ali slej nekdo iz svojega dnevnika skopiral vrstico, ki je bila uporabljena in jo uporabil na vaši strani -- in takrat zahtevek ne bo prišel iz zgornjega naslovnega območja.

35 komentarjev

Slo-Tech Pywo Wyno '03

Slo-Tech - Pozor pozor, vrli uporabniki inu uporabnica Slo-Techa! V četrtek, 21.8.2003, ob 20:00, se bo zgodilo. Vsi, ki imate tisti dan kakšno urico ali dve časa, se nam pridružite v ljubljanski pivnici Kratochwill v BTCju, saj se mislimo dobiti na sproščujoči pijači, reči nekaj lepih besed, kaj popiti in pojesti, in tako dalje. Hladna orožja so prepovedana [:D]. Na voljo vam bomo za vsa morebitna vprašanja glede Slo-Techa, na mestu samem pa boste lahko tudi kupili Slo-Techovo majčko (ženske za punčke pa moške za fantke) in Slo-Techovo distribucijo Linuxa.

Se vidimo v četrtek, v ljubljanskem Kratochwillu v BTCju, ob osmi uri zvečer!

18 komentarjev

Izmenjava "pasic"

Slo-Tech - Lastniki vseh strani, ki kažete Slo-Techovo malo slikico mi prosim pošljite mail. V večini primerov boste dobili posebno kodo, ki jo vstavite na vašo stran in potem ko bodo to storili tudi vsi naši sedanji izmenjevalci se bo tudi vaš banner začel prikazovati na Slo-Techu.

6 komentarjev

Konec...

Jaz - Hm, ok, ker niti ne vem, kako bi se tega lotil, bom povedal kar naravnost: Slo-Tech bo prenehal z delovanjem. Po enem letu in pol pač počasi dojemamo, da se je stvar vse preveč razširila in peščica zanesenjakov ni več dovolj, da bi stvari še naprej vodila tako, kot je treba. Kot ste sami opazili, se je naša aktivnost zadnje čase precej zmanjšala. No, večino časa smo debatirali kako in kaj v prihodnosti, toda na žalost nismo našli nobene dobre opcije za nadaljevanje obstoja. Začetne zagnanosti enostavno ni več, večina pa nas nekako niti nima več časa, ki je potreben za vzdrževanje tako velike strani. Da ne govorimo o naših "resničnih življenjih", ki so res trpela...
Kakorkoli, vsem zvestim bralcem se zahvaljujemo za dolgotrajno podporo, ki smo je bili deležni z vaše strani. Če vas ne bi bilo, bi Slo-Tech že zdavnaj nehal obstajati. Na splošno nam je zelo težko pustiti tako ogromno in neverjetno prijateljsko skupnost, ki se je razvila, toda nimamo izbire .
Naslednjih nekaj dni boste še...

98 komentarjev

Prijava

Jaz - Vsi ki ste poslali email z pritožbo o nedelovanju prijave, ga prosim pošljite ŠE ENKRAT. Tokrat na naslov primoz@slo-tech.com. V e-mail OBVEZNO vpišite vaš elektronski naslov, kot ste ga vpisali v obrazec za prijavo ter vaše uporabniško ime. Gesla NI potrebno pošiljati, razen v primeru, da niste prepričani da ga veste[:D]

0 komentarjev