»

Kampanja OpenOffice.org proti piratstvu

Slo-Tech - Oglaševalski oddelek OpenOffice.org se je odločil prestaviti v višjo prestavo. Sprožili so namreč akcijo proti piratstvu.

Preko svoje spletne strani sporočajo, da je po podatkih Microsofta 35% vse programske opreme na svetu nelegalne, Microsoft pa se pripravlja na bitko za legalizacijo vse svoje programske opreme, ki se uporablja na črno. Sporočajo tudi, da se naporom Microsofta za Izkoreninjenje piratstva pridružujejo tudi sami ter pozivajo k izbiri OpenOffice.org.

Imam občutek, da tovrstna pomoč Microsoftu ni ravno dobrodošla...

228 komentarjev

Evropski Tech*Ed 2002

Microsoft - Microsoft Tech*Ed 2002 Europe je največja evropska prireditev tehničnega šolanja za razvijalce, sistemske arhitekte, IT profesionalce, skrbnike baz podatkov in sistemske inženirje. V stimulativnem učnem okolju bodo lahko udeleženci izbirali med več kot 220 tehničnimi sejami o vseh Microsoftovih izdelkih in tehnologijah, ki jih bodo vodili vrhunski Microsoftovi in drugi strokovnjaki. Poleg tega bodo lahko udeleženci poglobili svoje znanje v delovnih laboratorijih. Letos bo konferenca gostila več kot 7000 udeležencev. Tisti, ki pa se boste prijavili (če se sploh bo kdo :D) do 18. marca imate 1250 evrov popusta. Polna cen pa je 2250 evrov. Več informacij najdete na tem naslovu.

1 komentar

Lanparty BIG #2 se bliža

Slo-Tech - Fantje s Slo-Lanparty strani sporočajo, da se njihov hčerinski megaprojekt z imenom Lanparty BIG #2 približuje z veliko naglico. Če še ne veste, bo šlo za največji slovenski Lanparty doslej, s turnirji, DVD wallom in raznimi predstavitvami. Fantje sporočajo, da so zaradi velikega zanimanja morali povečati maksimalno število udeležencev na 120, toda s prijavo raje pohitite, da ne bo zmanjkalo prostora. Če je to res (in ne gre za poceni reklamo ), se nam obeta res zanimiv dogodek... Več informacij najdete kar na njihovi domači strani.

0 komentarjev

LANParty B.I.G. # 2

Slo-Tech - Naši prijatelji iz Slo-lanparty team so nam poslali naslednji zanimiv mail:

Od petka 29. 6. 2001 (nekje ob 10:00 zjutraj) do nedelje 1. 7. 2001 (nekje do 20:00) se bo v Bohinjski Bistrici v prireditveni dvorani Danica dogajal Lanparty.
Prijavnina je 3000 SIT za igralce ( v ceni je vkljičeno kosilo ter 3 dni igranja na lanpartyu ). Cena za ostale obiskovalce je 200 SIT ( ogled dogodka, DVD filmov ter prezentacije mrežne opreme ).
Informacije lahko dobite na info@slo-lanparty.com.
v primeru, da se nameravate dogodka udeležiti, kliknite tu, se registrirajte, logirajte in nato, s klikom tu, potrdite svojo udeležbo !
Na voljo bo 100mbit povezava, podprta z strani priznane firme Digital Data, tako da mreža ne bo delala težav !

Tekmovali boste lahko v igrah:
Quake 3 Arena
Unreal Tournament
Counter Strike

Med turnirji se seveda igra igre po želji:
Quake World, Quake 2, Rune, Half Life, Serious Sam, CMR 2, Need For Speed: PU, Red Alert 2, Age Of Empires, itd...

Med premori vas čaka:
...

4 komentarji

Lanparty BIG #2

Jaz - Fantje s Slo-Lanparty obveščajo vse iger željne Slovenčke, da se pripravlja Lanparty BIG #2. Šlo bo za zelo velik Lanparty, po njihovih podatkih je zgornja meja igralcev kar 100! Da se fantje trudijo, kaže dobra lokacija ter dodaten program, ki bo potekal ob prireditvi (DVD kotiček, mogoče celo kaj od nas Slo-Techerjev... ). Datum za prireditev, ki bo po trditvah organizatorjev držal 100%, je 30.6.2001 - 1.7.2001. Čimvečja udeležba je zaželena, več informacij pa dobite kar na njihovi strani.

2 komentarja