»

Stripi

več strani - Za sprostitev si oglejte in preberite dva stripa. Enega na MegaTokyo, drugega pa na Titanium Moose (zabavno ime btw). Oba imata nekaj zveze z overklokingom in modificiranjem ter vijačenjem naših omiljenih mašin. [:D]

Pa nasmeh, saj je šole konec, matura pa bo tudi kmalu mimo. Veliko sreče na ustni maturi fantje! Sedaj grem pa na morje...

4 komentarji

Nov članek

Slo-Tech - Reso in Hlod sta se, oba z digitalnim fotoaparatusom v eni in piškotom v drugi roki, znašla na CeBitu. Oba sta se brez privilegija novinarske kartice prebijala čez brezkončne dvorane največjega računalniškega sejma ter občudovala uporabne pritikline. Je bilo na sejmu videti kaj novega v primerjavi s prejšnjim letom? Naj okoli sto slik pove svoje. Drugače pa - s Primožem sva se zaobljubila, da bova prihodnje leto šla na CeBit, pa četudi na lastne stroške. Press kartica nama je zagotovljena. Sedež na ATIjevi predstavitvi pa tudi :D. Uživajte v branju.

7 komentarjev

Navijanje Macov

Overclockers Australia - Maci so v zadnjem času deležni posebne pozornosti, saj je Apple s svojimi izjavami, da bo novi iMac v obliki svetilke, povzročil kar nekaj razburjenja med uporabniki. Ker pa ljudje v takem času zelo radi brskajo za podatki o Applovih računalnikih, se je avtor te strani odločil, da razsvetli uporabnike Applovih računal z vodiči o navijanju. Po nekaterih podatkih ima avtor na svoji strani opisan postopek navijanja prav za vsak model računalnikov, ki jih je Apple izdal (OK, navijanja kakšnih pionirskih izdelkov zagotovo ne gre pričakovati ). Če se vam v hiši valja kakšen star Applov računalnik in ne veste kaj bi z njim, ali pa ste le siti počasnosti svojega iMaca in bi ga radi navili, potem obiščite to stran in se podučite o tehnikah navijanja. Pa čim manj uničenih procesorjev .

0 komentarjev

Nadzor RPM-ja pri ventilatorjih

Overclockers Australia - Vsi ventilatorji imajo določeno število RPM-jev (rotations per minute) ali obratov na minuto. Nekateri več, nekateri manj. Tisti z največ obrati so resda učinkoviti, vendar se velikokrat izkažejo kot zelo glasna rešitev. Slej ko prej se marsikdo naveliča glasnega ventilatorja in si ga želi čimprej vsaj malce utišati. Toda kako? Preberite si ta članek, ki je eden izmed najboljših in izvedeli boste kako. Če ne obvladate dela z elektriko, bo sicer treba poiskati sorodnika, ki obvlada elektrikarska dela, to pa je tudi vse. Uživajte v branju.

2 komentarja

Intervju z x3DFXom

PlusABIT - Po pravici povedano sem se že nekaj časa spraševal kdaj za vraga se bo na internetu pojavil kakšen intervju članov kontraverznega podjetja x3DFX. Na moje presenečenje zadevo ni objavila kakšna velika hardverska stran, teveč meni neznana madžarska stran PlusABIT. Intervju je kot tak seveda zelo zanimiv, saj so prediskutirali mnogo zanimivh zadev, s stališča programerjev gonilnikov seveda. Mislim, da vas bo večina kar uživala v branju, tako da le kliknite po povezavi!

7 komentarjev