»

Facebook iztožil 711 milijonov dolarjev

Največji spamer

CNet - Facebook je v boju proti ribarjenju februarja letos vložil tožbo zoper spamerskega kralja Sanforda Wallacea in še dva pomočnika, ker naj bi ti z ribarjenjem od uporabnikov zbrali podatke za dostop do njihovih računov pri Facebooku. Te so nato uporabljali za razpošiljanje spama prek omrežja.

Kalifornijsko sodišče je včeraj izreklo sodbo, s katero je ugotovilo, da je Wallace kršil Can-Spam Act in preliminarno prepoved uporabe Facebooka, zaradi česar mora plačati 711 milijonov dolarjev odškodnine. Facebookov prvi pravnik Sam O'Rourke je dejal, da...

13 komentarjev

Test ABIT VP6 @ 2CPU

2CPU - Na 2CPU si lahko preberete njihov test ABIT VP6 matične plošče. Platko so si ogledali z malo bolj "profesionalnega" vidika, saj so navsezadnje stran, ki se ukvarja predvsem z dvoprocesorskimi sistemi. Kot je bilo za pričakovati, so nad platko bolj ali manj navdušeni, in končna ocena je temu primerno visoka.

ABIT VP6 sem si že pred nekaj časa ogledal tudi jaz, toda še vedno sem o njej deljenega mnenja. Namreč že od začetka nič ni bilo tako kot bi moralo biti in po kar nekaj dneh (tednih?) in zamenjavi skoraj vseh kritičnih komponent sem prišel do zaključka, da sem nesrečno dobil defektno plato. Zato boste na Slo-Techov test VP6ke morali počakati še nekaj časa, saj bom probal celoten test ponoviti od začetka z drugo ploščo.

1 komentar

ABIT VP6 v Sloveniji

Jaz - Iz DAR Computers so mi sporočili, da je prva pošilja težko pričakovanih ABIT VP6 plošč končno našla pot v Slovenijo. Količina plošč v tej prvi pošiljki je zelo nezavidljiva, tako da se boste morali za svoj primerek pošteno zagrebsti. Cena je okoli 52KSIT, kar v bistvu niti ni tako veliko v primerjavi z zadnjimi i815E matičnimi ploščami. Kakšne so dejanske lastnosti plošče ne vem, saj bom svoj testni primerek dobil enkrat te dni, test pa lahko pričakujete nekje do konca naslednjega tedna.

0 komentarjev

Prvi test ABIT VP6

BXBoards - Po večmesečni odsotnosti s scene se vrača ena izmed legendarnih OC/Hardware strani, BXBoards. Seveda se za ponovno vrnitev spodobi nekaj spektakularnega in to ni nič drugega, kot prvi test ABIT VP6 platke. Da ne bo pomote... gre za produkcijski model, ne pa neke beta verzije, katerih testi so se že pojavljali. Sodeč po njihovem mnenju (katerem res zaupam...) je plošča bila vredna vsega čakanja in imena svoje slavne predhodnice. Veselo na branje!

0 komentarjev

ABIT VP6 pred vrati

HardOCP - Yeah! Ne bo več dolgo in v trgovinah po celem svetu se bo pojavila dolgo pričakovana ABIT VP6 platka. Gre za naslednico dvo-procesorsko uspešnice BP6 ( kar itak veste vsi, ki niste zadnjih par mesecev preživeli v akvariju skupaj s svojo želvo ), ki bo kajpak namenjena FC-PGA procesorjem. ABIT je s ploščo imel določene težave in zato je malce zamujala, toda sedaj so očitno vse probleme odpravili in začeli z masovno proizvodnjo in razpošiljanjem. Komaj čakam na svoj testni primerek [:D].

0 komentarjev