»

Vse o pomnilniku

Overclockers.com - Overclockers nam ponovno razširjajo računalniška obzorja z novim člankom. Tokrat so pod drobnogled vzeli pomnilniške module RAM, katere so natančno premerili za vse možne količne. Velikost, poraba, hitrost ... Ste vedeli, da lahko 2 GB DDR333 RAMa porabi več kot 30 W energije? Vas zanima, kako in zakaj vpliva velikost in število čipov na njih navijanje? Vse odgovore in dodatna pojasnila, kot npr. kaj je registered RAM, najdete v tem članku.

1 komentar

Test KT400 matičnih plošč

SocketA

vir: Planet 3D Now
Planet 3D Now - Ponovno novica za katero me bo morphling1 linčal, saj imamo že lasten test KT400 osnovnih plošč, a naj bo. [:)] Na Planet3DNow so namreč spisali primerjalni test treh osnovnih plošč. Tokrat so pod drobnogled vzeli plošče proizvajalcev AOpen, Asus ter Shuttle, razpisali pa so se kar na šestnajstih straneh. Če razumete nemško, klik, ostalim pa je na voljo preveden klik!

3 komentarji

Še vedno smo pridni

Slo-Tech - Hehe, začenja se sezona! Kaj to pomeni? V prihodnosti se lahko nadejate grmade člankov, testov ter ostalega, tudi recenzij DVDjev, se ve. Danes je na vrsti prav ta, z DRSergioDJem, našim recenzorjem, na čelu. Tokrat je pod drobnogled vzel film Go (Kaj dogaja?). Ker sam filma nisem gledal, vam na kratko v novici ne morem povzeti dogajanje, tako da vam ukazujem: Klik!

7 komentarjev