»

Modifikacije ohišij

Slashdot - Na ta počasen petkov večer vam ponujamo še nekaj navdušujočih modifikacij, ki potrjujejo, da modificiranje računalniških ohišij ni več zgolj zanesenjaštvo, temveč se že podaja v vode umetnosti.

Na osebni strani Johanna Grundstroma, ki je znan tudi pod bojnim imenom Mashie, si lahko ogledate njegovo kolekcijo kreacij. Vsaka zase je posebna zgodba, ki jo je natančno opisal po korakih, dodal nasvete in tako ustvari bogat spletni vir informacij in namigov. Ogled obvezen, pa čeprav samo zaradi slinjenja.

6 komentarjev

Zanimivi "grili"

Club Overclocker - Danes malce krajše novičke, saj nimam prav veliko časa. Sorry!
Marvel, kot gigantski proizvajalec raznovrstnih igrač je izdal licenco za izdelavo ventilatorskih ščitnikov ali bolje znanih kot "grili" z logotipi nekaterih iger. Cooler Guys zadeve prodajajo preko interneta, tako da zanesenjaki SpiderMana oziroma MTGja hop v nakup. Še slikica:

0 komentarjev

Navodilo za pisanje novic

Slo-Tech - Takole je: če hočete, da bo vaša novica objavljena na prvi strani Slo-Techa, potem se držite nekih osnovnih pravil. Upoštevajte slovnično pravilnost, ne bodite preskopi s podatki, a ne napišite celega eseja. Vedno izberite pravi vir ter nujno vključite povezavo do strani, iz katere ste novico pobrali, razen če to v nobenem primeru ni mogoče. Upam, da vam bo to olajšalo morebitno delo :D.

0 komentarjev

Nekaj za ljubitelje estetike

več strani - Trend polepševanja računalniških ohišij je že pred nekaj časa presegel vse razumne meje. Dandanes za tem "hobijem" stoji že prava mala industrija in vsaka dobra ideja se kmalu spremeni v pravi biznis. Če spremljate Slo-Tech, potem se zagotovo spomnite posebnih ščitnikov za ventilatorje, ki so bili v obliki Biohazard ali Nuke znaka. Takrat je šlo za projekt nekega zanesenjaka, sedaj pa lahko te zadeve tudi kupite. Seveda se pod čem tako ekstravagantnim ne sme skrivati navaden ventilator. Kaj takšnega ali takšnega bo ravno prav . Če vam ni škoda denarja, seveda...

6 komentarjev

60 Slo-Tech SETIjašev!

Jaz - Lepo je videti, da naš SETI team dobro napreduje. V manj kot mesecu je prijavljenih že 60 članov, kar kaže na to, da vas kar veliko namerava overclockati računalnike ubogih alienov. Na žalost naš team zaenkrat ni na nobeni izmed lestiv uspešnosti, toda grem stavit, da se bo to kmalu spremenilo. Še posebej glede na to, s kakšno hitrostjo nekateri osebki pridelujejo paketke (***khm***Sergio***khm*** [>:D]). Kakorkoli, če se nam želite pridružiti, boste odgovore na vsa vprašanja našli v Forumu.

1 komentar

Toshibini vodno hlajeni prenosniki

Maximum PC - Ok, priznam, ne gre za pravo vodno hlajenje, temveč heat-pipe tehnologijo, toda naslov novice tako pač izgleda bolj bombastično [0:)]. V bistvu gre za precej staro novico. Če ste pozorno spremljali Slo-Tech, se verjetno spomnite novic o Toshiba Portege 3440 CT prenosnikih, o katerih se je precej pisalo pred kar nekaj meseci. No, stvarce so menda končno pripravljenje za prodajo in za okoli 2500$ si jih boste lahko privoščili že naslednji teden. Potem pa boste frajer z overclockerskim prenosnikom [>:D].

0 komentarjev

Temu se reče hlajenje!

vir: NvNews
NvNews - Kaj se zgodi, če imate nekaj prostega časa, Dremel vrtalnik, Elso GLADIACa ter odvečni GlobalWin FDP32 hladilnik? Heh, eden izmed njabolj kul izgledajočih hladilnih projektov, seveda. Po pravici povedano sem se že naveličal malih črnih hladilnikov na pomnilniških čipih grafičnih kartic in sem kar čakal na kaj tako ekstravagantnega. No, če vas zanima ali je tipu to pomagalo, potem vam lahko z gotovostjo rečem, da je. Frekvenco pomnilnika je stabilno spravil z 333 na 385MHz.

1 komentar