»

Nova anketa

Slo-Tech - Prvi trenutki veselja, s povišanim krvnim tlakom raztrgamo škatlo, globoko vdihnemo in se naslajamo v vonju nove elektronike, ki nam bo zvesto služila. Na našo žalost pa vsaka komponenta nekoč neizbežno stori bridko smrt.

V tej anketi vas sprašujemo, katera komponenta vašega računalnika je nazadnje odšla v večna elektronska lovišča?

Razultati stare ankete:
Delo z računalnikom je skrajšalo mojo pozornost
Da25%
(262)
Nisem še opazil19%
(197)
Ooohh.. shiny19%
(196)
Večopravilnost je moja specialiteta 14%
(151)
Ne12%
(125)
Mogoče za malenkost11%
(116)
Skupaj glasov: 1047

Vaše predloge za anketo lahko oddate na team@slo-tech.com

39 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech - Silvestrovanje je mimo in zaključujemo našo anketo ter predstavljamo novo.

Si vzamete čas za najpomembnejši obrok dneva?

Rezultati stare ankete:
Za novo leto bom:
doma38%
(271)
drugje21%
(151)
na prostem14%
(104)
za računalnikom9%
(64)
futral hrčke9%
(62)
v jarku6%
(42)
v gostilni4%
(28)
Skupaj glasov: 722

16 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech - Rezultati prejšnje ankete:

Izselil se bom v:
nikamor50%
(693)
Novo Zelandijo19%
(265)
Kanado10%
(144)
na Gorjance10%
(138)
Bosno7%
(93)
Venezuelo5%
(66)
Skupaj glasov: 1399


Tokrat vas sprašujemo o tem, koliko glasbenih datotek počiva na vaših trdih diskih.

54 komentarjev

Anketa

Slo-Tech - Tokrat se je anketa nanašala na overklokanje. Vprašanaje/trditev se je glasilo/glasila takole: "Moj abak deluje na višjih frekvencah od deklariranih"
- Da 56% (559);
- ne 38% (379);
- urg 7% (68).
Moram reči, da me je rezultat kar malce presenetil. Mislil sem, da ima več Slo-Techerjev navite mašine, toda izgleda, da sem se motil. Glede na to, da pa je overklokarjev še vedno več kot polovica se ne bojim za propad tega "poklica" .

18 komentarjev

Anketa

Slo-Tech - Temu bi lahko rekli bimodalna porazdelitev, kot se je temu izrazila naša legendarna profesorica matematike. Največ ljudi (kar 364 od skoraj 800) DVD enote še ne poseduje, medtem ko ima 256 osebkov zadevo že več kot eno leto. Zanimivo... Sicer je pa nova anketa namenjena izrazu vaše volje pri nadaljnem oblikovanju foruma. Menimo, da je DVD že tako razvit, da bi se mu pritikel lasten oddelek v forumu. Seveda bi oddelek v moderatorsto prišel DrSergioDJu, človeku, ki ima čez vse z DVDji povezanega. Se strinjate ali ne? Kaj je to šiš-ćevap? Anketa vabi!

10 komentarjev

Anketa

Slo-Tech - Ker res danes vsi spijo po norih novoletnih cagah, sem se odločil zamenjati anketo. Ko je po nadmočnem rezultatu Primoževe ankete že postalo odločeno, da bo uporabnik sam izbiral, kako hoče prejemati sproročila po elektronski pošti (kar 215 od od tristo tridesetih jih je glasovalo za to), smo se dogovorili za novo anketo. Se spomnite, ko sem vas nekaj dni pred letom Gospodovim 2002 vprašal, kaj boste počeli na novega leta žurki? Tokrat so ponujeni odgovori enaki, le čas vprašanja se je spremenil. Da vidim, če ste psihično nadmočni.

8 komentarjev

English or/ali slovensko?

Slo-Tech - Danes sem dobil po elektronski pošti predlog za novo anketo, kar se zgodi na Slo-Techu zelo poredko. Evil mi je predlagal, naj uporabnike vprašam, v katerem jeziku uporabljajo svoj operacijski sistem. No, njegovo vprašanje se je nanašalo na Windowse, ker smo pa kozmopoliti, se ozrimo na katerikoli operacijski sistem. Čudno, toliko anket smo že imeli, pa še nikoli vprašali slednjega vprašanja... Drugače pa še ena novost, poleg amnestije ter ankete. Globoko se opravičujem za poročilo z Infosa 2001, saj sem v njem pozabil omeniti enega zelo pomembnih članov Slo-Techa. Prosim odpuščanja ter vabim na ponovno branje članka . Hitro si preberite - čez nekaj minut bo namreč v desnem meniju nov test.

5 komentarjev