»

BestBuy ponudil Music Cloud

Yahoo News - Naslednje v vrsti podjetij, ki so pripravila svoje oblačne storitve za poslušanje glasbe na prenosnih napravah, je Best Buy. Pripravili so Best Buy Music Cloud, ki uporabnikom omogoča, da v oblak prenesejo svojo glasbo, ki jo nato lahko poslušajo povsod. Ker Best Buy ni uspel skleniti dogovora z nobeno založniško hišo, ne ponujajo nakupovanja nove glasbe niti pametnega sortiranja glasbe - vsak mora prenesti vse svoje glasbene datoteke, četudi je identično...

1 komentar

Tehnik kukal v kopalnico

Ars Technica - V ZDA je precej znano podjetje Best Buy, ki se ukvarja s prodajo zabavne elektronike. Med drugim imajo celo svojo računalniško ekipo za delo na terenu, imenovano Geek Squad. Fantje, zamaskirani v policiste, rade volje (proti plačilu, seveda) pridejo na vaš dom in vam prijazno pomagajo, če imate težave z vašim mlinčkom, včasih pa naredijo tudi kako zlobno potezo.

Tako trenutno krožijo po spletu novice o porednem Hao Kuo Chi-ju, ki je med svojim poslovnim obiskom v kopalnico strank namestil svoj mobilni telefon in pri tem poskušal nanj ujeti posnetke dvaindvajsetletnice, ki se je ravno pripravljala na tuširanje. Žrtve seveda tožijo tehnika in podjetje, obenem pa komentirajo tudi, da bi Best Buy moral vzpostaviti strožje pogoje zaposlovanja, s čemer bi preprečili podobne primere v prihodnosti. Izvorna novica.

7 komentarjev