»

Predelava Mac G3 ohišja za domovanje PC-ja, avtorja suntrace1

Slo-Tech - Slo-Tech je zrasel na entuzijazmu navijalcev in modifikatorjev, običajno so imeli/imajo staroselci ST-ha veselja do obojega. Da je modificiranje še vedno razvito, je dokazal suntrace1, ki je pred dobrim letom oznanil, da bo predelal Applovo ohišje G3 za domovanje PC-jevskih komponent.

Projekt je končan, v tej temi pa si lahko ogledate proces izdelave in fotodokumentacijo.



Čestitke in pohvale tudi iz naše strani!

4 komentarji

Jakoslavova modifikacija: iz ATX v BTX

Jakoslav's BTX Chieftec

Slo-Tech - Jaka83 se je, kot sam pravi, malce naveličan stare modifikacije odločil, da iz starega legendarnega Chieftec-a Dragon BL naredim nekaj drugačnega. Ja, še vedno bo služil kot kišta za računalniške komponente, a tokrat rahlo pretresena in obrnjena na glavo. "Novo" ohišje zelo spominja na prihajajoči BTX standard.

Slike in krajše opise lahko poiščete v tej temi.

Vse pohvale tudi iz naše strani!

13 komentarjev

LAN party

Amdmb.com - Malce pozno, a nič ne de. Še ena slika s Slo-Tech LAN partyja: No, če ste že mislili verjeti; slika je v resnici s Quakecona 2003, največjega LAN partyja v ZDA, kjer so bili letos tudi predstavniki nVidie, Vie in AMD-ja. Reportažo tem veledogodku, ki se ga je udeležilo več kot 5.000 ljudi si lahko preberete na Amdmb.com. Igrali seveda niso le iger, temveč so se preizkusili tudi v modificiranju in navijanju svojih mlinčkov, kar je za računalniške obsedence tako ali tako klasika, svoje pa so povedali tudi predstavniki pokroviteljev.

6 komentarjev

Modifikatorski FAQ

OC Mod - FAQ o modificiranju, ki ga najdete na OC Mod ni običajen FAQ, ki bi odgovarjal na določena pogosto zastavljena vprašanja. Namesto odgovorov boste našli zgolj linke, ki vas napotijo na stran, kjer je bila določena tema obravnavana. Torej, če ste se odločili, da boste izdelali kakšno modifikacijo, pa se ne spomnite, kje ste takšen vodič nazadnje videli, potem odklikajte na OC Mod FAQ. Primerno tako za zelence, kot za izkušene modifikatorje. Pred kratkim so zbirko FAQ-ov posodobili.

0 komentarjev