»

Nova anketa

Slo-Tech - Prvi trenutki veselja, s povišanim krvnim tlakom raztrgamo škatlo, globoko vdihnemo in se naslajamo v vonju nove elektronike, ki nam bo zvesto služila. Na našo žalost pa vsaka komponenta nekoč neizbežno stori bridko smrt.

V tej anketi vas sprašujemo, katera komponenta vašega računalnika je nazadnje odšla v večna elektronska lovišča?

Razultati stare ankete:
Delo z računalnikom je skrajšalo mojo pozornost
Da25%
(262)
Nisem še opazil19%
(197)
Ooohh.. shiny19%
(196)
Večopravilnost je moja specialiteta 14%
(151)
Ne12%
(125)
Mogoče za malenkost11%
(116)
Skupaj glasov: 1047

Vaše predloge za anketo lahko oddate na team@slo-tech.com

39 komentarjev

Ljubljana in Maribor pokrita s Si.mobil UMTS signalom

Monitor - Naš drugi mobilni operater je 10. septembra zagnal svoje UMTS omrežje, ki za zdaj pokriva Ljubljano in Maribor, signal pa lahko ulovite tudi v Kranju, Kopru, Novi Gorici in Novem mestu. Sistem je nadgrajen na HSDPA, ki v optimalnih pogojih omogoča prenos do 3,6 Mbps.

Si.mobil je v boj krenil zelo agresivno. Z UMTS signalom ima pokritega približno 25 % prebivalstva, tretjina njegovih mobilnikov v prodaji pa že podpira UMTS. Novi paradni konji bodo Sony Ericsson P1 in Vodafone Mobile Connect Card, ki podpirata hitrosti HSDPA. Prav tako bodo kmalu ponudili Huawei USB modeme, ki jih že ponuja Mobitel. Razlikovali se bodo le v natisnjenem logotipu in prilagojeni programski opremi.

Hkrati je napovedana tudi prenova Vodafone live! portala, ki bo med drugim ponujal vsebine za UMTS mobilnike.

Vir

16 komentarjev

slo.net

Slo-Tech - Glede na to, da poštni naslovi ponudnika slo.net že kar nekaj časa ne delujejo več, vas ponovno prosimo, da jih vsi, ki jih imate vpisane v vaših osebnih nastavitvah, v roku enega tedna spremenite. Po preteku tega časa bodo vaši računi začasno deaktivirani.

Popravek: stran kot kaže res deluje, vendar nam njihov poštni stežnik vseeno 95% časa zavrača pošto, zato grožnja z deaktivacijo še vedno velja.

5 komentarjev