»

Microsoftova nova strojna oprema

ActiveWin - Microsoft je za prvo polovico septembra najavil novo kolekcijo zunanjih naprav. Poleg ergonomskih in tehničnih posodobitev mišk in tipkovnic ponujajo sedaj tudi dve miški z optičnim čitalcem prstnih odtisov. Prvi se skriva na sprejemniku za brezžično miško, medtem ko se v drugi izvedbi nahaja na levem delu tipkovnice. Več slik ter podrobnejši opis lahko najdete v prispevku, ki so ga objavili na ActiveWin.

14 komentarjev

Seagate s petletno garancijo

Seagate - Med prepričevanjem svojega diska, naj vendarle zdrži več kot pol ure pod napetostjo, brez da bi se predčasno ugasnil med delom, sem z veseljem prebral sledečo novico. Diskovni velikan Seagate se je odločil podaljšati garancijo, ki jo daje na svoje diske. Od sedaj naprej imajo vsi diski, ki so bili kupljeni po prvem juniju letos, petletno garancijo. Seagatu seveda vse pohvale, saj si je s to potezo gotovo pridobil kakšnega kupca, upamo pa lahko, da bodo kmalu sledili še ostali proizvajalci.

15 komentarjev

Nove funkcije v forumu

Slo-Tech - Primož je danes ugotovil, da mu brez programiranja živeti ni. Rezultat? Od danes naprej vidite modro črto tudi v temah zadnjih 24 ur, kar bo vsem olajšalo redno spremljanje foruma. Druga novost se skriva v izpisu tem katerega koli oddelka. V nastavitvah si lahko že od nekdaj nastavite, za koliko dni nazaj si želite izpisovati teme v oddelku, a v izpisu tem niste mogli brskati po temah starejših od 45 dni. No, sedaj smo izpis tem razbili na podstrani, tako da si lahko izpisujete tudi najstarejše teme, ki segajo v daljni november 2000 - brez uporabe iskanja po strani.

5 komentarjev

SiS 735 @ SocketA

Slo-Tech - Še en zanimiv test s SocketA strani, tokrat o novem SiSovem DDR čipovju za AMDjčke, SiS 735. O dotičnem čipovju se govori že kar nekaj časa, saj za izredno nizko ceno obljublja precej dobro integrirano DDR rešitev. Sam pa sem bil do SiSa kar malo skeptičen, saj podjetje ne velja za najbolj zanesljive in uveljavljene proizvajalce. Očitno so se odločili spremeniti svojo filozofijo, saj je novo DDR čipovje po besedah SocketAjevcev najboljše, kar se trenutno dobi za AMD procesorje. Sam njihovih ugotovitev ne bom komentiral, toda SiS je bil znan tudi po tem, da je v svoje izdelke vdeloval razne funkcije za goljufanje in podobno... Nikakor ne pravim, da je to slučaj pri novem DDR čipovju, toda ostajam pri svojem zdravem skepticizmu . Thnx slycer.

0 komentarjev

Novost

Jaz - Od sedaj naprej imate REGISTRIRANI uporabniki v levem delu strani tudi možnost "nove teme". Za tem se skriva seznam vseh tem spremenjenih v zadnjih 24urah, ki jih še niste videli. Zaradi zaenkrat še počasnega strežnika se stran nalaga kar nekaj časa. Saj bo bolje...

9 komentarjev