»

Pozabili geslo?

Slo-Tech - Od sedaj naprej lahko vsi, ki ste pozabili svoje geslo, namesto pisanja e-mailov meni, kliknete na pozabil geslo in dobili boste novo. To možnost boste morali (če boste seveda hoteli) uporabiti tudi vsi uporabniki z gesli krajšimi od 6 znakov, saj jih bo sistem danes ponoči nehal sprejemati.

3 komentarji

Počitnice

Slo-Tech - Saj veste. No, danes sem zamenjal vnos sporočil v forumu (tako da sedaj ne letijo več v napačne teme). Komentarji seveda sem.

Samo še nekaj... od sedaj naprej lahko urejate in brišete svoje umotvore samo dve uri po nastanku in nič več.

17 komentarjev

Otroci z oddajnikom?

več strani - V ameriškem podjetju Wherify Wireless so naredili še en korak več v razvijanju GPS opreme. Od sedaj naprej lahko kar preko interneta naročite zapestno uro z vgrajenim GPS oddajnikom in malim morjem bolj ali manj uporabnih zadevic, kot naprimer atomska ura, pozivnik, itd. Namenjena je predvsem "skrbnim" staršem, ki nikoli ne vedo, kje se nahaja njihov otrok. S to zadevico namreč lahko določijo njegov položaj na nekaj metrov natančno. Ah, Američani... Klik!

1 komentar

Nov članek

Slo-Tech - Reso in Hlod sta se, oba z digitalnim fotoaparatusom v eni in piškotom v drugi roki, znašla na CeBitu. Oba sta se brez privilegija novinarske kartice prebijala čez brezkončne dvorane največjega računalniškega sejma ter občudovala uporabne pritikline. Je bilo na sejmu videti kaj novega v primerjavi s prejšnjim letom? Naj okoli sto slik pove svoje. Drugače pa - s Primožem sva se zaobljubila, da bova prihodnje leto šla na CeBit, pa četudi na lastne stroške. Press kartica nama je zagotovljena. Sedež na ATIjevi predstavitvi pa tudi :D. Uživajte v branju.

7 komentarjev

Ko se Primož zbudi...

Slo-Tech - Končno lahko uradno objavimo, da sedaj komentiranje DVD filmov deluje. Kot ste najbrž že opazili (heh), imate sedaj v desnem meniju pri naslovu filmov tudi število komentarjev s povezavo na ogled komentarjev. Vsak lahko DVD komentira le enkrat, saj v tem oddelku nočemo debat ampak samo subjektivno oceno filma samega. Navali, narod, komentirajte ter pišite svoja mnenja! Aja, filmu lahko tudi prisodite oceno. A nismo face?

Dodatek by Primož: v poznih večernih urah so bila malo spremenjena vnosna polja, tako da sedaj deluje vstavljanje oznak na mesto kurzorja ("utripalke").

13 komentarjev

Majhna izboljšavica

Slo-Tech - S Primozem sva se usedla ter dogovorila za eno majhno spremembo. Od sedaj naprej lahko na desni vidite poleg naslova zadnje novice tudi število komentarjev nanjo. Seveda klik na to cifro pomeni direktno povezavo na seznam komentarjev. Upam, da boste še bolj zadovoljni.

35 komentarjev

Dodana je "Kdo smo?" sekcija

Jaz - V glavnem meniju pod postavko "Ostalo" se od danes naprej nahaja tudi sekcija "Kdo smo?". Tukaj se na vsakemu lasten način predstavljamo vaši dragi Slo-Techerji, Big Kahune, ki ustvarjamo to megastično stran ( kako smo skromni, ane? [>:D]). Vsakdo je napisal točno tisto, kar je hotel napisati in vam s tem povedal točno toliko, kot je hotel, le za našega Primoža sva si s Sergiotom morala izmisliti podatke, ker jih sam ni hotel povedati ( v bistvu ni hotel priznati, da je totalno brez domišljije [:D]). Stran bo po potrebi spreminjana, mogoče pa bomo kdaj v prihodnosti celo dodali kakšno slikico [;)].

10 komentarjev