»

Windows RG

Insane Hardware - Nekateri pač ne marajo Windowsov, pa naj bodo to 98, Me, 2000, NT ali XP. In tako so nastali novi Windowsi, Windows RG. RG pomeni Realy Good edition. Poglejte si to stran in se nasmejte. Meni je še posebno všeč Help

Dodatek k novici, 18. 12. 2001, 23:33
Nikar ne obupajte nad Windowsi RG in preizkusite vse funkcije. Po dolgotrajni uporabi se boste nalezli kroničnega smeha in postali boste odvisni od Windowsov RG. Kljub visoki stopnji odvisnosti nikar ne pozabite zaustaviti sistema in ob zaustavljanju le-tega ne obupajte.

12 komentarjev

Dodatek k razpisu

Slo-Tech - Na bannerju ne želimo imeti napisa "Slovenska Hardware in Overclocking scena". Izmislite si kaj novega. Stavek vsekakor ne sme vsebovati besede "scena".

Dodatek k novici by Sergio, 12:13: Dva slogana, ki sta se za Slo-Tech že prijela, sta "Spreminjamo pravila" ali pa "Raziskujmo drobovje računalnikov!". Lahko uporabite katero od zgornjih iztočnic, če pa mislite, da imate v mislih boljšo, izvolite in predstavite lastno idejo.

11 komentarjev

Jajx

več strani - Primož je že veselo hud, ker smo si nekateri vzeli malo dopusta (jaz? ), ampak moram reči, da sem si ga vzel upravičeno. V soboto, ponedeljek in torek (včeraj) sem veselo pokladal izolacijo, tako da nisem imel niti trenutek časa za nove novice, danes pa se mi niti podrazno ne da prebirati gore texta, ker sem sesut od počitniškega dela (pa še svinjarije v The Sixth Sense moram pogledati ). Sicer pa Pretorijanec in OZZY več kot dobro zadovoljujeta potrebe. Več od mene pričakujte jutri.
No, da pa vam ne bom samo nakladal samo o svojih travmah, sem vam pripravil še nekaj linkov na teste novega Durona, ki je prvič po svoji prvi inkarnaciji doživel generalne spremembe jedra (Spitfire -> Morgan). Teste najdete na: Uživajte v prebiranju, slišimo, ups, beremo pa se spet jutri, ko imam v planu generalno čiščenje svojega poštnega predala .

2 komentarja

Vihar pred zatišjem

Slo-Tech - Konec šole! Kaj to pomeni, dragi bralci in bralke? Da greva danes s Primožem na končni izlet. Ergo, naslednjih 5 dni začnite plesati ples dežja, plodnosti ter dobre volje za to, da bo strežnik preživel 5 dni brez Primoževega vpliva nanj. Ker je tudi DrSergioDJ gimnazijec, bo tudi on 5 dni odsoten. Prav za to je bila sedaj dodana nova recenzija filma Gladiator. Vihar pred zatišjem . Da pa ne bo pomote, novice bodo. Pa, saj imamo lunija, našo Master Chief Bwano ter ostale p'šančke, kot so slycer... Aja, saj res... Pretorijanec je šel danes na dopust . Pa saj boste preživeli. Klik!

21 komentarjev

Vse najboljše, Primož!

Slo-Tech - Še en rojstni dan. Tokrat je na vrsti naš najnajnajprogramer, Primož. Primož, lepo od tebe, da so te ugrabili mali zeleni, ko si bil še mlad. To je namreč botrovalo njegovemu izjemnemu talentu za programiranje, ki ga tule na Slo-Techu pridno IZKORIŠČAMO že slabo leto. Če še ne veste, Primož je kazensko odgovoren za vsako vrstico programske kode, vnešene v to stran. Danes pa praznuje svoj sedemnajsti rojstni dan. Najlepša mu dala.

25 komentarjev

Čestitka

Slo-Tech - Na ta dan, 19.4.2001, praznuje naš zdaj že dodobra uveljavljeni pisun Pretorijanec svoj petnajsti rojstni dan. Hvala tistemu tam zgoraj, da nam ga je poslal, saj take zagnanosti nima dosti ljudi (poleg nas vseh adminov, seveda ). Torej, vsi v en glas: VSE NAJBOLJŠE!

Dodatek k novici, 16:13: Pretorijanec je hotel danes cel večer pisati novice, vsaj tako mi je povedal Primož. Tej izjavi skladno sta ga Primož ter Mate nagnala žurat. Torej, danes nič več novic od Pretorijanca. Zasluži si.

22 komentarjev

Še en testni pisun

Jaz - Zaradi izjemno velike pridnosti dotičnega osebka, sem A.L.T.a vklopil na sedemdnevno preizkusno dobo pisuna najbolj zanimivih novic v slovenskem medijskem prostoru . A.L.T. ima sedem dni, da se izkaže. Na dan bo moral napisati minimalno tri novice. Naj vas samo še opomnim: Pretorijanec se je v preizkusni dobi izkazal za zelo sposobnega, artikulativnega, ažurnega ter zanimivega pisca novic ter bo ostal. Za A.L.T.ovo usodo pa boste, če se administratorji ne bomo mogli domeniti, glasovali vi. A.L.T., potrudi se .

10 komentarjev