»

Volcano 11 - Xaser Edition

Thermaltake - ThermalTake je objavil novost na svojem ceniku hladilnikov za procesorje. Tokrat se novinec imenuje Volcano11, Thermaltake pa ga priporoča za vse AMD procesorje, ki imajo PR ("Performance Rating") največ 3400+ (kot da jih lahko že kupimo[:D]). Ventilatorček se lahko vrti med 1300 in 4800 obrati na minuto (4800 RPM povzroči 48 dB hrupa), ima vgrajen termalni senzor in ima posebno razširitveno ploščico, s pomočjo katere lahko nadzorujomo hitrost vrtenja.

9 komentarjev

Daruje tudi Thermaltake

Overclockers Australia - Sočutje do žrtev WTC so pokazali tudi pri Thermaltaku in Coolerguys, kjer so napovedali, da bodo Rdečemu križu podarili znesek od prodaje 1000 Volcano 6u+ hladilnikov. Če bodo kupci do 23. septembra pokupili vseh 1000 hladilnikov, bo Rdeči križ dobil znesek v vrednosti $20,000. Ni slabo. Vsekakor pa je to tudi priložnost za Thermaltake, da si naredi malce reklame in priložnost za kupce, da tudi oni dobijo nekaj od doniranja. Volk sit in koza cela, torej :).

0 komentarjev

61" plazma zaslon

Electic Tech - Tako velik zaslon bo izdeloval NEC, ki je že kar uveljavljeno podjetje na področju plazma zaslonov. Masovna proizvodnja zaslona pa se bo začela 23 julija. Ta plazma zaslon je trenutno največji (diagonala 155 cm), zdizajniran pa je bil z namenom, da pokrijejo potrebe poslovnega (borze, ...) in izobraževalnega (predavanja?) sektorja. Več informacij najdete tukaj.

2 komentarja

RAM hladilnik

Insane Hardware - Thermaltake je danes objavil nove hladilnike. Nič posebnega, a ne? Ne! To so hladilniki za RAM! So v zapeljivi modri barvi in v različnih paketih. Thermaltake je pripravil dva različna paketa za končnega kupca. V prvem je hladilnik, termalni trak, navodila in posebna držala. V drugem je vse to kar je v prevem in 128MB 2100 DDR SDRAM-a od Samsunga. Paketoma so priložena natančna navodila in vse kar rabimo za udobno namestitev. Več informacij najdete tukaj.

3 komentarji

Mini Orb za Rackmount ohišja in podobne zadeve

Jaz - Thermaltake (ali Titan, če že hočete) je ponudbo dvojih radial fin ventilatorjev precej razširil. Tako sedaj ponujajo tudi poseben nizko profilni Orb, namenjen delovanju v Rackmount ohišjih in podobnih stisnjenih prostorih. Zadevica najbrž ne bo tako zanimiva za z overclockanjem obsedene Slo-Techerje (mogoče b iga kvečjemu lahko stlačili na grafikuljo namesto Blue Orba ), toda administratorji raznih serverjev je bodo najbrž še kako veseli. Več informacij najdete tukaj. Thnx, Miha!

0 komentarjev