»

Religija: slo-techer

The Register - Zanimivo - v popisu ljudstva se je v Združenem Kraljestvu na 896. mesto, tik na repu lestvice, prikradla religija 'Jedi Knights'.

Ne - to ne pomeni, da je religija dobila svoje priznanje, le, da je očitno nemalo ljudi na vprašanje o religiji odgovorilo z omenjenim odgovorom. Naj se nas, slo-techerjev, pristojni vladni urad le pazi ko bo opravljalo svojo raziskavo (kot mi je znano, je dolžnost popisovalca zabeležiti dejansko to religijo, pod katero si se predstavil - sicer naj bi bile kršene naše pravice ). vir: The Register

6 komentarjev

Lanparty BIG #2 se bliža

Slo-Tech - Fantje s Slo-Lanparty strani sporočajo, da se njihov hčerinski megaprojekt z imenom Lanparty BIG #2 približuje z veliko naglico. Če še ne veste, bo šlo za največji slovenski Lanparty doslej, s turnirji, DVD wallom in raznimi predstavitvami. Fantje sporočajo, da so zaradi velikega zanimanja morali povečati maksimalno število udeležencev na 120, toda s prijavo raje pohitite, da ne bo zmanjkalo prostora. Če je to res (in ne gre za poceni reklamo ), se nam obeta res zanimiv dogodek... Več informacij najdete kar na njihovi domači strani.

0 komentarjev

LANParty B.I.G. # 2

Slo-Tech - Naši prijatelji iz Slo-lanparty team so nam poslali naslednji zanimiv mail:

Od petka 29. 6. 2001 (nekje ob 10:00 zjutraj) do nedelje 1. 7. 2001 (nekje do 20:00) se bo v Bohinjski Bistrici v prireditveni dvorani Danica dogajal Lanparty.
Prijavnina je 3000 SIT za igralce ( v ceni je vkljičeno kosilo ter 3 dni igranja na lanpartyu ). Cena za ostale obiskovalce je 200 SIT ( ogled dogodka, DVD filmov ter prezentacije mrežne opreme ).
Informacije lahko dobite na info@slo-lanparty.com.
v primeru, da se nameravate dogodka udeležiti, kliknite tu, se registrirajte, logirajte in nato, s klikom tu, potrdite svojo udeležbo !
Na voljo bo 100mbit povezava, podprta z strani priznane firme Digital Data, tako da mreža ne bo delala težav !

Tekmovali boste lahko v igrah:
Quake 3 Arena
Unreal Tournament
Counter Strike

Med turnirji se seveda igra igre po želji:
Quake World, Quake 2, Rune, Half Life, Serious Sam, CMR 2, Need For Speed: PU, Red Alert 2, Age Of Empires, itd...

Med premori vas čaka:
...

4 komentarji

Lanparty BIG #2

Jaz - Fantje s Slo-Lanparty obveščajo vse iger željne Slovenčke, da se pripravlja Lanparty BIG #2. Šlo bo za zelo velik Lanparty, po njihovih podatkih je zgornja meja igralcev kar 100! Da se fantje trudijo, kaže dobra lokacija ter dodaten program, ki bo potekal ob prireditvi (DVD kotiček, mogoče celo kaj od nas Slo-Techerjev... ). Datum za prireditev, ki bo po trditvah organizatorjev držal 100%, je 30.6.2001 - 1.7.2001. Čimvečja udeležba je zaželena, več informacij pa dobite kar na njihovi strani.

2 komentarja

Yeah, I'm back

Jaz - Ok, danes sem se z dela vrnil v dokaj normalnem času in bom celo lahko napisal kaj novic in uredil kaj stvari okoli Slo-Techa. Po pravici povedano mi niti najmanj ni jasno, kako bo stran še lahko živela, ko se bom enkrat redno zaposlil, saj je časa enostavno premalo. Sicer se fantje trudijo in pišejo novice, toda... Mah, pustimo to ob strani, saj me prej čaka še par let študija, kar pomeni veeeeliko prostega časa (kajne, študentje ?).

3 komentarji