»

Diablo 3?

Slo-Tech - Več kot šest let je minilo od izida izredno popularne igre Diablo2. Ker pa smo danes navajeni pogrevanja prvič dobro skuhane hrane, ki je zato vse manj in manj okusna (EA tega ne ve, med drugim), se je čuditi, kako še ni izšlo nadaljevanje, oziroma Diablo 3.

Več upanja daje stavek pisca novel za to igro, Richarda A. Knaaka, ki je na strani Blizzplanet na vprašanje o nadaljevanju odgovoril, da nove novele ne piše za mrtvi svet, pač pa za svet z mrtvimi.

In sreča je zapolnila srca vseh, ki čakajo.

39 komentarjev

Slovensko prvenstvo v igri Richard Burns rally

Slo-Tech - Nekaj let za Južno Korejo tudi v deželici pod Alpami vznikajo prvenstva prek spleta v igrah. Eno teh zgodnjih bo v igri Richard Burns rally. Prvenstvo bo potekalo od 1. oktobra dalje, vsebovalo pa bo 10 rallyjev, vsak iz večih hitrostnih preizkušenj.

Prijavljenih je že nekaj nad 40, izvedba meritev pa je realizirana s pomočjo dodatka, ki se pogovarja s stežnikom in vam prikazuje vmesne rezultate. Testna vožnja je žal že za nami, če pa vas zanima, si oglejte tudi uradno stran prvenstva.

Na novico nas je opozoril, verjetno organizator, carli.

10 komentarjev

Prihajajoči dirkačini

GamersHell.com - Starejše igre iz serije Need For Speed so se zelo dobro prodajale, potem pa je sledilo nekaj izdelkov, ki so naleteli na kritike. Pri Electronic Arts so se trudili na različne načine in z zadnjo izdajo NFS-ja zadeli v črno. Need For Speed: Underground je prepričal s svojim občutkom hitrosti, grafiko in igralnostjo, popularen pa je bil tudi pri medmrežnih igralcih. Pri EA so opazili, da je ljudstvo razgrabilo vse kopije in se zato odločili obdržati staro formulo za uspeh (Don't fix it if it ain't broken), tako da naslednji naslov iz serije NFS ne bo v popolnoma nič drugačnem stilu, kot je bila to navada zadnjih nekaj let; le izpilili, poglobili in polepšali bodo prejšnji del.

V...

18 komentarjev

Slovenci svetovni prvaki v robobrcu!

24 ur - Če se vam je zazdelo, da se je slovenska nogometna pravljica po sporih na svetovnem prvenstvu in kadrovskih spremembah v ekipi končala, ste se zmotili. Na svetonem prvenstvu v robobrcu v San Franciscu je slovenska ekipa Ljubljana Dragons osvojila zlato medaljo v kategoriji Srednji Mirosot, kjer se meri 5 robotov proti 5-im nasprotnim. Ekipa s Fakultete za elektrotehniko je premagala korejsko ekipo KinGo, ki je njihov večni tekmec, kmalu pa se bo začela pripravljati na evropsko prvenstvo, ki bo med 15. in 18. junijem v Muenchnu. Klik!

Največ zadetkov je dosegel Zlatko Zarobotkovič.

17 komentarjev

FreeCiv Intergalactic Tournament

Slo-Tech - V Kiberpipi pripravljamo prvi galaktični turnir v igri FreeCiv (svobodni naslednici legendarne Civilization). Turnir bo potekal v četrtek, 8. 1. 2004, v večernih urah, od 18.00 do 24.00. V tem času se bodo odigrale predvidoma tri do štiri igre.

Na voljo bo deset računalnikov z nameščeno igro FreeCiv. Če posedujete svoj prenosni računalnik ali pa ste pripravljeni prinesti svoj računalnik s seboj, prosim, pišite organizatorju. Prijave so obvezne, saj sprejemamo udeležence do zasedbe vseh mest. Prijave, pritožbe ali kar koli vam že pade na pamet, zbira Maurizio.

3 komentarji

Garancija diskom s 1. oktobrom samo 1 leto?

Seagate - Tukajle si lahko preberete izjavo Seagate-a, da bo s 1. oktobrom garancijska doba znašala le še 1 leto. Enako naj bi se zgodilo tudi z vsemi ostalimi proizvajalci diskovja. Garancijska doba naj bi ostala nespremenjena le za SCSI diske.

Kdor namerava kupiti disk naj torej to stori še v tem mesecu. Zahvala pa gre prijaznemu prodajalcu, ki me je včeraj na to spremembo opozoril.

6 komentarjev