»

Še več prostora za vašo pošto

Slo-Tech - Predvčerajšnjim smo pisali o 30 gigabajtnem poštnem predalu, a nekaterim to očitno ne zadostuje. MailNation nam namreč ponuja kar 1 terabajt oziroma 1000 gigabajtov za našo pošto, omogočajo pa POP3/IMAP dostop, izbiro različnih spletnih vmesnikov, itd. Če dejansko menite, da boste v tem življenju prejeli toliko emailov, obiščite njihovo stran.

O novici sta nas obvestila vrtnyka in domen555, za kar se jima iz srca zahvaljujemo.

58 komentarjev

eXeem odprl vrata množicam

eXeem - Poročali smo že o prihodu eXeema. Razvijalcem je uspelo zadevo pripeljati do različice 0.20 beta, ki je kot prva na voljo širši javnosti. Ker pa tu ne gre izgubljati besed o karakteristikah novitete, ker je bilo o tem že nemalo napisanega, vas lahko napotim le na uradno stran, kjer si lahko klient tudi prenesete in ga preizkusite. Tudi v Linuxu!

Na novico sta nas opozorila Tr0n in bosstjann.

137 komentarjev

eXeem -- izpopolnjeni BitTorrent

Neowin - Sloncek, administrator strani Suprnova.org, je najavil, da je v fazi testiranja nov P2P (peer to peer) sistem eXeem, ki je podoben trenutno zelo uveljavljenemu BitTorrent-u. Sloncek je novost opisal kot združitev Kazaa-e in BitTorrent-a. Od slednjega se bo razlikoval tudi po tem, da bodo uporabniki lahko komentirali kvaliteto datotek in tako pomagali k temu, da bo v omrežjih čim manj ponaredkov. Sistem sam po sebi bo brezplačen, vendar bo vseboval le nekaj reklamnih oglasov, da se bodo pokrili stroški razvoja sistema. Debata o tem poteka tudi v našem forumu.

Druga zanimivost pa je ta, da se uporabniki spletne strani Loki Torrent poskušajo ubraniti pred napadeiMPAA, ki kronično zapira spletne strani s kakršnimikoli povezavi do nelegalnih datotek. Mesečno kanijo zbrati 30 tisoč ameriških zelencev. Odziv je kot kaže zelo velik, saj so zbrali že več kot 24 tisoč dolarjev. Klik!

50 komentarjev