»

Spremembe na Slo-Tech forumu

Slo-Tech - Od danes naprej lahko na Slo-Techu sodelujete tudi v oddelku Na cesti.
Vanj smo premaknili kar nekaj obstoječih tem, preostanek pa bomo vanj preselili s časom. Verjetno jih bomo v bližnji prihodnosti dodali še nekaj.

Prav tako boste pozorni bralci ugotovili, da se pri branju posameznih tem sedaj rdeča črta pomika skupaj z vami. Funkcionalnost zaenkrat še ni polno podprta, preverili pa bi radi vaše odzive na tovrstno obnašanje. Namen je, da vas stran pričaka točno na mestu, do katerega ste jo prebrali (in ne vedno samo na meji novih sporočil, kot je bilo v navadi do sedaj). Komentarji zelo dobrodošli.

Opazili boste tudi nekaj nedokončanih gumbov v oddelku Mali oglasi. Tam nas zanima predvsem hitrost delovanja in vaše mnenje, ali bi želeli na podoben način filtrirati tudi po različnih kategorijah izdelkov in cenovnem razponu.

89 komentarjev

Srečno v novem šolskem letu

Slo-Tech - Jutri se bo zopet začel pouk za vse osnovnošolce in srednješolce, medtem ko imajo tisti na fakulteti prosto še en mesec. Ekipa Slo-Techa vam želi srečno in uspešno prihajajoče šolsko leto 2004/2005.

Seveda ne pozabite, da vas v forumu vedno čaka oddelek Šola, v katerem lahko potarnate o vaših težavah ali pa samo povprašate, kako se reši fizikalna naloga.

Že en dan, ki ga boste posvetili šoli (in ne špricanju), vas bo oplemenitil z neizbrisnim bogastvom.

32 komentarjev

Vodič po nakupih

AnandTech - Začenja se novo šolsko leto, tako osnovnošolsko kot srednješolsko, kmalu pa tudi študentsko. Zato je že skrajni čas, da si priskrbimo vse potrebščine za nemoteno učenje skozi celo leto. Med slednje zagotovo spada tudi računalniška oprema, ki je nepogrešljiv pripomoček pri pridobivanju znanja. Pomembno pa je, da izberemo pravo, torej cenovno primerno za študenta, a hkrati dovolj zmogljivo.

Če pa vas vse to ne zanima, si oglejte vodič po nakupih računalniške opreme visoke kakovosti in še višjih cen. Klik!

[:D]

8 komentarjev

Naj vam bo lahko pot v šolo...

Slo-Tech - Jutri, dne septembra prvega, bomo šolarji, dijaki in nekateri študentje prisiljeni spet vstati malo prej kot ponavadi, se počasi "primajati" do šole in znova sesti v šolske klopi. Glede na to, da je počitnic konec in, da vas večino daje nejevolja ob jutrišnjem dnevu, vam ekipa Slo-Techa vseeno želi srečno novo šolsko leto in čim več dobrih ocen in čim manj "špricanja". Srečno!

Blagor študentom, ki imajo še en mesec počitnic ... :)

Tomi pa pravi, da imajo študentje mogoče izpite. Jim še vedno zavidate?

28 komentarjev

Upočasnitev sistema

The inquirer - Imate na računalniku operacijski sistem Windows in ste v zadnjem času zaznali počasnešje delovanje sistema? Če ste, je lahko vzrok za vašo težavo v najnovejšem Windows popravku. Na spletni strani The inquirer vam svetujejo, da odstranite popravek 811493 in vaš računalnik bo spet deloval hitreje. Sporni popravek pa je v bistvu povsem nepomemben, saj popravi le majhno luknjo v varnostnem sistemu, katero bi napadalec le stežka izrabil. Več o tem.

8 komentarjev

Vem, da danes bo srečen dan...

SiOL - Saj sem zjutraj nekaj čutil, ja [:D]. Uresničile so se napovedi iz foruma -- vsem ADSL uporabnikom se bo prenos podvojil, preden pa se se začnete veseliti, naj povem celotno novico.

Pri SiOl-u bodo z novim šolskim letom uvedli nekaj novih stvari. Najpomembnejša sta sigurno nova ADSL paketa, poimenovali so ju standardni in komfortni. Pri standardnem bodo prenosi do uporabnika znašali 1024 kbps oz. en megabit, prenosi od uporabnika pa 128 kbps. Komfortni paket pa bo ponujal še več komforta [:D]. Prenos bo namreč 2x večji od onega pri standardnem paketu in to v obe smeri, naročniki pa bodo dobili tudi 10 megabajtov prostora na SiOL-ovem strežniku. Naročnina standardnega paketa bo ostala enaka kot do sedaj (8000 SIT), komfortni paket ba bo za 2 tisočaka mesečno dražji. Kot sem že omenil, bomo vsi dosedanji uporabniki ADSL-ja dobili nadgradnjo na standardni paket brezplačno. Pri SiOL-u dodajajo, da bo mogoče dobiti tudi fiksno IP številko (v obeh paketih), vendar le, če boste potrebo...

65 komentarjev

Vesele praznike!

Slo-Tech - V imenu celotne ekipe Slo-Techa vam želim prijetne praznike. Sicer malo pozno, a vseeno [:D]. Tudi jaz sem danes z Materjo™ ter Očetom™ krenil proti Obali. Kaj sem videl? Dolge kolone. Upam, da ste vi imeli več sreče pri potovanju na lepše [:D].

5 komentarjev

Leto 2002: ETA 4 ure

Slo-Tech - Ker bomo ob prestopu iz starega v novo leto vsi Slo-Tech admini vsak na svojem koncu pili šampanjec, vam, Slo-Techerjem, 4 ure pred polnočjo zaželim srečno novo leto, veliko računalniških užitkov, ter užitkov in sreče v vašem tako zasebnem kot poslovnem življenju. Naj bo leto 2002 za vse vas čim boljše ter naj se vam izpolnijo vse vaše skrite in neskrite želje (ahhh... da bi moj procesor delal še za 20Mhz več!). Srečnga pa zdrauga 2002!

Ekipa Slo-Tech

16 komentarjev