»

Začel se je Teleinfos

Slo-Tech - Danes se je začel Teleinfos, največja slovenska prireditev, ki je posvečena telekomunikacijam. Do sobote, 24. aprila 2004, se bo na sejmišču v Cankarjevem domu predstavljalo 44 razstavljalcev, na programu pa je tudi 70 predavanj. Dogodek med drugim poskuša usmerjati izobraževalne ustanove, predvsem fakultete, ki naj bi študentom posredovale znanje, ki ga bo potrebovalo gospodarstvo v prihodnosti. Vstop na prireditev, ki, z izjemo sobote, poteka od 9. do 18. ure, je prost. Klik!

5 komentarjev

Uvod v Teleinfos'04

Slo-Tech - Od 21. do 24. aprila bo v Cankarjevem domu potekal osrednji dogodek telekomunikacij in informacijske tehnologije v Sloveniji, Teleinfos'04, ki bo po vzoru InterINFOS'04 letos brezplačen. Kljub temu, da je do otvoritve še cel mesec in pol, pa priprave nanj potekajo zelo aktivno.

Že na uvodni spletni strani boste opazili dve pomembni novosti letošnje prireditve. Mlada podjetja, organizacije in posamezniki, ki se sistematično ukvarjajo s kakovostnimi rešitvami in storitvami na področju telekomunikacij in informacijskih tehnologij imajo letos možnost brezplačne predstavitve. Pogoje sodelovanje, stike in druge informacije najdete tukaj. Druga novost Teleinfosa pa je nagrada za najboljši spletni projekt. Pogoji sodelovanja so zelo vabljivi, saj lahko sodeluje vsak ustvarjalec spletnih strani, ki se s svojim delom ne ukvarja profesionalno.

Na novico sta nas opozorila tudi in .

0 komentarjev

Infos je pred vrati

Slo-Tech - Jesen je že odločno stopila v deželo, kar nakazujejo tudi močni nalivi po celotni Kokoški, mi pa smo spet na Infosu. Od jutri zjutraj pa vse do petka popoldan se bo v ljubljanskem Cankarjevem domu odvijal sejem informacijskih tehnologij - Infos. Seveda je tam tudi Slo-Tech in sicer s prostorom na sredini sprejemne dvorane, tako da nas zgrešiti res ne morete.

Danes sva s Primožem že postavila "štant", ki ga krasijo štiri Xaser III ohišja in štirje 17" LCD monitorji ter vse pritikline v obliki miši in tipkovnice. Seveda pa prvotni namen sejma ni le to, da lahko na hudih mašinah deskate po Slo-Techu, temveč ta, da nas spoznate in da lahko kakšno rečemo. Najbolje bo če odločno stopite k nam in nas pobarate o tem ali onem. Vsi lepo vabljeni!

PS. Ne pozabite na dijaško / študentsko izkaznico (z njo je vstop prost)

39 komentarjev

Teleinfos in Ziggga

Dermo spray, tranzistor in (nedoločni) integral.

Slo-Tech - - čudna žverca, ki bi se lahko skrila za telegrafski drog (če bi le te še imeli v naši deželici) je napisal člančič o sejmu telekomunikacij - Teleinfosu 2003. Tokrat za spremembo v njem ne boste našli testa hostes, ker sem na žalost vseh Zigggu odklonil, da bi se udeležil njegovega hajka po Cankarjevem domu. Ker sem sameval spodaj na našem štantu je tako ta, že skoraj tradicionalen test brhkih deklet letos izostal. A vseeno je ogled več kot obvezen, saj boste v njem našli še kaj drugega kot Zigggovo norčevanje iz njegovih nadrejenih in čudnih slik z našega štanta. [:D]

16 komentarjev

Teleinfos

Slo-Tech - Čez slabe pol urice se bo pričel že tretji dan prireditve Teleinfos, ki se odvija v Cankarjevem domu. Vstop je brezplačen, vrata dvoran pa so vam odprta od devete do osemnajste ure. Slo-Techova postojanka se nahaja v prvem predverju, tik pri stopnicah, ki vodijo iz velike sprejemne dvorane. Pričakujemo vas v čim večjem številu! Za prost vstop je potrebno izpolnit manjšo anketico. Če tega ne želite delati na mestu lica, potem si le-to lahko izpolnite kar nalinijsko. Se vidimo!

3 komentarji

Teleinfos vse bliže

Slo-Tech - Da vas spomnimo: Čez 13 dni, natačneje od 9. do 12. aprila 2003, bo v Cankarjevem domu potekal Teleinfos, slovenski telekomunikacijski sejem. Prireditev bo to leto zelo zanimiva, saj je vstop popolnoma brezplačen, na sejmu pa lahko celo razstavljate, če ste prominentno malo podjetje. Z gotovostjo lahko trdim, da bo to leto Teleinfos zanimivejši od prejšnjih, seveda pa ne gre pozabiti, da na prireditvi razstavlja tudi Slo-Tech. Se vidimo tam! Seveda vas pričakujemo v čim večjem številu, zna se pa ponoviti tudi tekmovanje iz Infosa 2002 (kateri admin v najkrajšem času brez vidnih poškodb v popolnost razstavi računalo press) [:D].

4 komentarji

Teleinfos 2003

Slo-Tech - Čez 23 dni, natačneje od 9. do 12. aprila 2003, bo v Cankarjevem domu potekal Teleinfos, slovenski telekomunikacijski sejem. Prireditev bo to leto zelo zanimiva, saj je vstop popolnoma brezplačen, na sejmu pa lahko celo razstavljate, če ste prominentno malo podjetje. Z gotovostjo lahko trdim, da bo to leto Teleinfos zanimivejši od prejšnjih, seveda pa ne gre pozabiti, da na prireditvi razstavlja tudi Slo-Tech. Se vidimo tam!

7 komentarjev