»

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (IV)

Slo-Tech - Tako pa smo že skoraj tam. Še nekaj dni in v Sečovljah se bo zgodil NEST.2005. Še enkrat seznam kratkih obvestilc:
  • igra se vse živo
  • tekmuje se v CSS (klani) in COD (posamezniki)
  • kajenje, uživanje ali posedovanje opojnih substanc prepovedano
  • odpremo v petek ob 12:00
  • nagradili bomo tudi najlepši in najbolj navit računalnik
  • s seboj poleg računalnike prinesite tudi 5 metrov UTP kabla
  • pred odhodom preverite, da na računalniku nimate nameščenega kakšnega virusa / črva / trojanskega konja
  • topli obroki v sodelovanju z lokalnim gostincem (po 1000 SIT)
  • brisača ne škodi
  • za igranje potrebujete delujoč računalnik
Prostih je še 10 odstotkov mest. Če ste se prijavili, pa se dogodka ne nameravate udeležiti, se prosim odjavite.

45 komentarjev

Novoletno voščilo

Slo-Tech - Božiček in Dedek Mraz sta vas verjetno že obdarila in gotovo ste dobili vsaj približno tisto, kar ste si tako želeli. Vendar pa sta obadva raznašalca daril in dobrote že opravila svoje delo, njima pa seveda sledi novo leto, v katerem bomo ponovno poskušali biti pridni in veseli.

Kot se tudi spodobi za Slo-Techerje, vam letos prinašamo vse najlepše in prisrčne pozdrave. Prvo izmed "daril", ki ste ga dočakali, je bil nov novoletni stil, v katerem prav gotovo vidite kaj lepega (ali pa tudi ne), sedaj pa vam tako v mojem imenu kot v imenu celotne Slo-Tech ekipe, ki vas budno spremlja na vsakem koraku foruma, novic ali katerega koli drugega dela te čudovite strani, ki sedaj obstaja že cela štiri leta, voščim vse najlepše v novem letu, naj se vam uresniči kar največ vaših želja, tako skritih kot odkritih in predvsem da boste zdravi. Ko pa je zdravje, je pa tako ali tako vse, so govorili včasih ...

43 komentarjev

Nov članek! Deda Zmrz svetuje

Slo-Tech - Tako, kot nek povzetek dogajanja čez celotno leto 2002, smo za vas spisali članek, ki se ukvarja s tem, kakšen računalnik kupiti, če ste se ga odločili sestavljati po komponentah. Če še niste dobili novoletnega darila ter želite Dedku Mrazu pisati, kaj naj vam kupi, ter si močno želite novega računalnika, kar hitro kliknite na članek ter si preberite, kaj si zaželeti. Branje je, kot ponavadi, obvezno ter nujno. Klik!

12 komentarjev

Vesele praznike!

Slo-Tech - V imenu celotne ekipe Slo-Techa vam želim prijetne praznike. Sicer malo pozno, a vseeno [:D]. Tudi jaz sem danes z Materjo™ ter Očetom™ krenil proti Obali. Kaj sem videl? Dolge kolone. Upam, da ste vi imeli več sreče pri potovanju na lepše [:D].

5 komentarjev

Še en dan!

Jaz - Juhuhu, še približno en dan, pa se bodo začele proslave ob novem letu! Upam, da že imate kakšne načrte, kje boste preživeli "najdaljšo noč v letu" in poskrbite, da vam bo lepo. Vse drugo sploh ni pomembno... V imenu Slo-Tech teama vam želim zares prijetno preživeto noč ter na splošno vse najlepše v prihajajočem tisočletju. Drugače pa, v Forumu že obstaja tema, v kateri si Slo-Techerji vseprek voščijo prijetne stvari, tako da jo kar obiščite in zaželite kaj lepega svojim kolegom!

3 komentarji

Vesele praznike!

Jaz - Hm, razna voščenja in podobne zadeve mi niso nikoli šle dobro od rok. Pa vseeno: kaj lahko zaželim (v imenu celotnega Slo-Tech teama, ki sedaj veselo nabija igre na LAN partiju [;)]) najboljšim obiskovalcem na svetu? Nič drugega, kot tisto, kar si sami želite. Kot je enkrat povedala naša striparka ursula, so včasih lahko najboljše želje ravno najslabše... Torej, naj se vam v prihodnjem letu izpolni vse tisto, kar si sami želite. Vi že veste, kaj je za vas najboljše [:))]!Pa še nekaj: če bo Božiček to leto zamujal, ne bodite jezni na njega. Krivi so jeleni... [:P] (zahvala za sliko gre gospodu Povšetu)

0 komentarjev