»

Praznični Slo-tech

Slo-Tech - Če ste se danes zbudili in namesto vaše priljubljene zelene/modre/črne ali roza barve Slo-techa zagledali belo, ni z vašimi očmi nič narobe. Na Slo-techu namreč nadaljujemo tradicijo novoletne okrasitve, ki se vam kot privzeti stil naloži ob prijavi. Letos je za oblikovanje poskrbel ali3n.

Nedolžno belino boste lahko občudovali do 6. januarja (če boste želeli, tudi dlje), v kolikor pa vam stil ni všeč, pobrskajte po razdelku Stil v vaših osebnih nastavitvah. Tam lahko odkrijete še marsikaj uporabnega, zato kar pogumno.

16 komentarjev

Slo-Tech je zelen

Slo-Tech - Kot ste najbrž že opazili, je Slo-Tech sedaj privzeto prikazan v zelenem stilu. Za to potezo smo se odločili, ker nas je prevzela moč pomladi, saj smo prišli v stik z naravo [:D]. Hkrati bi vas radi opomnili tudi na to, da si lahko stil spremenite nazaj oziroma izberete kakšnega od vam bolj odgovarjajočih, če se le registrirate v našo stran. Če ste že registrirani, lahko spremembo stila opravite dobesedno v dveh klikih, če le kliknete na osebne nastavitve. Uživajte v začasni osveženi barvni shemi!

48 komentarjev

Slo-techova distribucija

Slo-Tech - Da, končno ste dočakali dan, ko bo Slo-Techova GNU/Linux distribucija prišla na plano! Nekaj mesecev nazaj se je v našem forumu porodila ideja -- od takrat se je pridno delalo na tem, da se jo spravi v svet. Testna distribucija je bila poleg našim testnim preizkuševalcem poslana še večjim podjetjem, ki se ukvarjajo s proizvajanjem lastnih distribucij Linuxa. Mandrake, podjetje, ki naj bi šlo v stečaj, je v naši distribuciji, izgleda, videlo svojo rešilno bilko, saj bo novi Mandrake nosil ime Slo-Tech Mandrake 9.0.

Za grafično oblikovanje je poskrbel xbitex, naš novopečeni Impregnator™, s tesnim sodelovanjem z jetamom ter ali3nom. Verjamem, da boste v izdani Slo-Tech Linux distribuciji uživali, kot se le da. Končna različica bo izdana, natisnjena na CDje češke izdelave, konec meseca. Hvala vsem sodelavcem ter Slo-Techu za podporo. Tisti s širokopasovnimi povezavami boste lahko distribucijo vunpotegnili že kmalu. Žal bodo uporabniki navadnega klicnega dostopa na slabšem, ker...

15 komentarjev

Zakaj je Slo-Tech bel?

Slo-Tech - Od danes pa vse do 5.1.2003 bo Slo-Tech preoblečen v belo, božično-novoletno preobleko. Tako smo sklenili danes, po zelo izčrpnem sestanku, saj smo enotnega mnenja, da v svojem življenju potrebujete tudi malo bele barve [:D]. Želimo vam vesel božič, srečno novo leto ter bel Slo-Tech [;)].

Če z božično-novoletnim belim stilom niste zadovoljni, lahko zadevo odpravite v dveh korakih: Stari stil bo vklopljen 5.1.2003.

48 komentarjev

Jutri pa Infos!

Slo-Tech - Danes sva s Primožem cel dan preždela na našem razstavnem prostoru. Stvar zdaj izgleda takole: Na Slo-Tech boste lahko hodili prek štirih računal, na katere je naložen Red Hat Linux s slovenskim KDE namizjem, na katerem boste našo stran ogledovali z Mozilla 0.9.5. brkljalnikom. Ekrani so Philipsovi, trije 17" ter eden 19". Ob mizici bodo sedeli admini ter se pretvarjali da so pametni, v resnici pa samo čakali na to, da nas kakšen od bralcev ogovori . Nato je tretji objekt, omara imenovan, v katerem boste lahko občudovali ter častili naš stari Slo-Tech strežnik. Zaradi dramatičnega vtisa je zadeva razstavljena na prafaktorje, hehe . Torej: Dve mizi, sedem stolov, štirje računalniki, ena kredenca. Slo-Techov štant. Bodite tam.

22 komentarjev