»

Hevreka!

Slo-Tech - Končno. Po letih vrtičkanja, kolobarjenja in prahe so se ljubljanski računalniški sejmi vendarle združili in bodo (upajmo) nehali vegetirati, temveč bodo končno spet kazali kaj je novega na sončni strani alp. Se še spominjate časov, ko je narod masovno drl na Infos in je bila virtualna resničnost in? Ali pa, ko smo dobili prvi slovenski računalniški CD? No ja, večina Slo-Techovcev verjetno ne, a vseeno vam lahko povemo, da je bilo fino.

Nič več Infosa, Teleinfosa in Sodobne elektronike. Naslednji teden se bo od torka, 24., do sobote, 28. maja, na gospodarskem razstavišču odvijal sejem Hevreka. O tem kaj vse se bo dogajalo tam pa v kakšni od prihodnjih novičk.

15 komentarjev

Začel se je Teleinfos

Slo-Tech - Danes se je začel Teleinfos, največja slovenska prireditev, ki je posvečena telekomunikacijam. Do sobote, 24. aprila 2004, se bo na sejmišču v Cankarjevem domu predstavljalo 44 razstavljalcev, na programu pa je tudi 70 predavanj. Dogodek med drugim poskuša usmerjati izobraževalne ustanove, predvsem fakultete, ki naj bi študentom posredovale znanje, ki ga bo potrebovalo gospodarstvo v prihodnosti. Vstop na prireditev, ki, z izjemo sobote, poteka od 9. do 18. ure, je prost. Klik!

5 komentarjev

Uvod v Teleinfos'04

Slo-Tech - Od 21. do 24. aprila bo v Cankarjevem domu potekal osrednji dogodek telekomunikacij in informacijske tehnologije v Sloveniji, Teleinfos'04, ki bo po vzoru InterINFOS'04 letos brezplačen. Kljub temu, da je do otvoritve še cel mesec in pol, pa priprave nanj potekajo zelo aktivno.

Že na uvodni spletni strani boste opazili dve pomembni novosti letošnje prireditve. Mlada podjetja, organizacije in posamezniki, ki se sistematično ukvarjajo s kakovostnimi rešitvami in storitvami na področju telekomunikacij in informacijskih tehnologij imajo letos možnost brezplačne predstavitve. Pogoje sodelovanje, stike in druge informacije najdete tukaj. Druga novost Teleinfosa pa je nagrada za najboljši spletni projekt. Pogoji sodelovanja so zelo vabljivi, saj lahko sodeluje vsak ustvarjalec spletnih strani, ki se s svojim delom ne ukvarja profesionalno.

Na novico sta nas opozorila tudi in .

0 komentarjev

Infos je pred vrati

Slo-Tech - Jesen je že odločno stopila v deželo, kar nakazujejo tudi močni nalivi po celotni Kokoški, mi pa smo spet na Infosu. Od jutri zjutraj pa vse do petka popoldan se bo v ljubljanskem Cankarjevem domu odvijal sejem informacijskih tehnologij - Infos. Seveda je tam tudi Slo-Tech in sicer s prostorom na sredini sprejemne dvorane, tako da nas zgrešiti res ne morete.

Danes sva s Primožem že postavila "štant", ki ga krasijo štiri Xaser III ohišja in štirje 17" LCD monitorji ter vse pritikline v obliki miši in tipkovnice. Seveda pa prvotni namen sejma ni le to, da lahko na hudih mašinah deskate po Slo-Techu, temveč ta, da nas spoznate in da lahko kakšno rečemo. Najbolje bo če odločno stopite k nam in nas pobarate o tem ali onem. Vsi lepo vabljeni!

PS. Ne pozabite na dijaško / študentsko izkaznico (z njo je vstop prost)

39 komentarjev

Xaser III ohišja

Caseumbau - Thermaltake je pred nekaj časa splavil svoja nova ohišja, ki jih je poimenoval Xaser III. Ohišja so na voljo v več barvnih in velikostnih inačicah, kako pa izgledajo si lahko najbolje ogledate kar na domačih straneh podjetja Thermaltake. Testov ohišij zaenkrat na spletu še ni zaslediti, a ko bodo, vas bomo o njih zagotovo pravočasno obvestili. Kratek sestavek so spisali le na Caseumbau, ako znate nemško, se razume ...

7 komentarjev

Tomi ima prav...

Slo-Tech - Razlog za današnje pomanjkanje novic je zagotovo poinfosovska utrujenost. Naj vam razložim dogajancijo včerajšnjega konca sejma: Ko je Primož, priden kolikor je bil, pospravil večino našega štanta, sem se odpravil na vlak. Odbrzel sem domov in se pripravil na malo poinfosovske sprostitve. Zmeden in utrujen, kolikor sem bil, sem popolnoma pozabil napovedati nov članek o modifikaciji ohišja, ki ga je za nas spisal Cwetto. Pobarval je ohišje na belo, dodal "lan-party nosilce", naredil kontrolo ventilatorjev ter okno v levo stranico. Razvajamo vas, vem. No, upam da bo Tomi nadomestil poinfosovsko vrzel, saj grem jaz, povem kar po pravici, spat . Sicer pa lahko jutri oziroma najkasneje v ponedeljek pričakujete članek - poročilo z Infosa na Slo-Tech postojanki.

2 komentarja

Slo-Tech na prireditvi Infos 2001

Slo-Tech - To je bilo povedano že včeraj, a nam je zagodel strežnik in novica je hipoma postala stara skoraj en dan. Torej: Slo-Tech, vaša najljubša stran, ki se ukvarja s hardwareom in navijanjem, bo imela svojo lastno postojanko na prireditvi Infos v Cankarjevem Domu, začenši v ponedeljek, 22.10.2001. Ker smo tudi zelo radodarni in sploh veseli, da bomo prisostvovali tem dogodku, bomo zastonj razdelili tudi deset kart za vstop na Infos. Na tem naslovu najdete vse podrobnosti glede naše udeležbe, kot tudi nagradne igre. Prisotnost na našem štantu obvezna .

8 komentarjev