»

Zaščita pred radovednimi pogledi

Slo-Tech - Če spadate med tiste, ki vas neznansko motijo nezaželjeni pogledi na ekran vašega dlančnika, PSP-ja oziroma osebnega računalnika je vaših skrbi konec. Nekaj nadebudnih študentov modnega oblikovalstva je namreč izdelalo zaščito pred nezaželjenimi pogledi, ki vam poleg zaščite pred radovedneži nudi tudi kanček vpadljivosti, saj gre za vse prej kot vsakdanjo stvar. Slika pove več kot tisoč besed: Več o tovrstnih zaščitah pred radovednimi pogledi najdete na spletni strani RCA.

39 komentarjev

E3

The Tech Zone - Kot vsi vemo, je E3 eden izmed najbolj pričakovanih sejmov, kjer si lahko obiskovalci ogledajo (in preizkusijo) kar nekaj najnovejših iger. Da pa ne bi ves čas strmeli le v monitorje in ostale ekrane, vam podajam tale naslov, na katerem naj bi se nahajalo kar 180 slik z omenjenega sejma. In o kakih slikah govorim? Upam, da vam bo tale, ki jo bom prilepil, povedala dovolj.

Saj veste, slika pove več kot tisoč besed [;)]. Le spočijte si oči.

9 komentarjev

Vgradnja Playstationa v PC

Afrotechmods - Ja, tudi to se da. Samo res, česa vsega se folk ne spomni. Nek očka (če to res je) je naredil svojemu sinu veliko uslugo. Ker je imel sinček zlomljeno nogo in je težko šepal od računala do PSXa (ja valda!:\ ), se je oče enostavno odločil, da bo ta dva igralna pripomočka enostavno združil v eno škatlo. Pridni oče je imel kar precej dela, toda nastala je res mojstrovina. Slike povejo več kot 100 besed, zato: Še povezava: tukaj.

2 komentarja

MSN na tapeti

The Register - Zopet luknja v kombinaciji MS Messenger in Internet Explorer; ker pa slika pove več kot nemalo besed, je tukajle 'demo'.

Opozorilo: bralec Robin, kateremu se najlepše zahvaljujem, me je opozoril, da naj bi bil na povezavi 'demo' virus. Moj NAV mi ne javi ničesar, tako da -- diskretno.

Še link: klik

3 komentarji

Slike desktop PS 2

vir: Akiba
Akiba - Pred časom sem na veliko pisal o tem, kako bi lahko PlayStation 2 uporabili kot nadomestek za osebni računalnik. Da ne boste mislili, da je šlo za kako potegavščino, si lahko tukaj ogledate slike tega čuda. Celotna stran je v krokodilici (moj izraz za pisavo na daljnem vzhodu), zato si s tekstom ne boste mogli pomagati. Sicer pa gotovo poznate rek: slika pove več kot tisoč besed. Držite se ga, pa bo vse v redu.

2 komentarja

Next-gen 'iMac 2001'

The Register - Na tej The Registerjevi strani se je pojavila slikica, kakšen naj bi v prihodnje izgledal Applov iMac. Design je kar zanimiv, saj lahko pričakujemo ločitev monitorja od ohišja. Tudi monitor naj bi bil deležen sprememb, saj naj bi iMaci nove generacije imeli LCD zaslon. Slika pove več kot tisoč besed, zato si jo le oglejte. Še opozorilo za konec: obstajajo sicer dvomi o resničnosti takega designa, zato me ne linčajte, če novi iMac ne bo izgledal tako, kot na sliki. Skratka stran imejte bolj za zanimivost.

0 komentarjev