»

Nova anketa!

Slo-Tech -
Za nakup strojne opreme se odločim na podlagi:
razmerje zmogljivost/cena;58%
(356)
testov na spletu;27%
(162)
želim samo najboljše.8%
(51)
nasvetov prijateljev;4%
(22)
priznane znamke;2%
(11)
najcenejše, samo da dela;1%
(7)
Skupaj glasov: 609
Novo anketo je predlagal Alpha, saj ga zanima koliko ljudi IRCa. Nekatere izmed nas lahko srečate tudi na kanalu #slo-tech .

Za napačen izpis rezultatov se opravičujem, bomo poskusili popraviti. [:D]

10 komentarjev

Slo-techova distribucija

Slo-Tech - Da, končno ste dočakali dan, ko bo Slo-Techova GNU/Linux distribucija prišla na plano! Nekaj mesecev nazaj se je v našem forumu porodila ideja -- od takrat se je pridno delalo na tem, da se jo spravi v svet. Testna distribucija je bila poleg našim testnim preizkuševalcem poslana še večjim podjetjem, ki se ukvarjajo s proizvajanjem lastnih distribucij Linuxa. Mandrake, podjetje, ki naj bi šlo v stečaj, je v naši distribuciji, izgleda, videlo svojo rešilno bilko, saj bo novi Mandrake nosil ime Slo-Tech Mandrake 9.0.

Za grafično oblikovanje je poskrbel xbitex, naš novopečeni Impregnator™, s tesnim sodelovanjem z jetamom ter ali3nom. Verjamem, da boste v izdani Slo-Tech Linux distribuciji uživali, kot se le da. Končna različica bo izdana, natisnjena na CDje češke izdelave, konec meseca. Hvala vsem sodelavcem ter Slo-Techu za podporo. Tisti s širokopasovnimi povezavami boste lahko distribucijo vunpotegnili že kmalu. Žal bodo uporabniki navadnega klicnega dostopa na slabšem, ker...

15 komentarjev