Forum » Pomoč in nasveti » Čudne datoteke na NE SISTEMSKEM disku...
Čudne datoteke na NE SISTEMSKEM disku...
Dr X ::
Pozdravljeni!
Trenutno, že kar nekaj časa uporabljam računalnik brez formatiranja, vendar pa so se mi začele na disku D:\ (ta je namreč NE sistemski) pojavljati datoteke za katere ne vem čemu so namenjene. Sumim sicer, da gre za začasne datoteke, vendar pa jih nebi rad zbirsal dokler zares ne vem zakaj so tam. Tako pa me zanima, če kdo sljučajno pozna katero od teh datotek, da bi mi lahko potrdil, da so neuporabne.
SPISEK DATOTEK:
478e18b07d7dfdf7847becd97e1a31c4 (dir)
8116e9c860fc19cc6bde (dir)
MSOCache (dir)
msvcp71.dll
msvcr71.dll
gdiplus.dll
mfc71.dll
mfc71u.dll
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
p.s.
Naj še enkrat poudarim, da so se te datoteka pojavile na NE SISTEMSKEM disku.
Trenutno, že kar nekaj časa uporabljam računalnik brez formatiranja, vendar pa so se mi začele na disku D:\ (ta je namreč NE sistemski) pojavljati datoteke za katere ne vem čemu so namenjene. Sumim sicer, da gre za začasne datoteke, vendar pa jih nebi rad zbirsal dokler zares ne vem zakaj so tam. Tako pa me zanima, če kdo sljučajno pozna katero od teh datotek, da bi mi lahko potrdil, da so neuporabne.
SPISEK DATOTEK:
478e18b07d7dfdf7847becd97e1a31c4 (dir)
8116e9c860fc19cc6bde (dir)
MSOCache (dir)
msvcp71.dll
msvcr71.dll
gdiplus.dll
mfc71.dll
mfc71u.dll
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
p.s.
Naj še enkrat poudarim, da so se te datoteka pojavile na NE SISTEMSKEM disku.
Nič ni nemogoče.
rkb2 ::
Zbriši (oziroma jih začasno premakni v nek drug direktorji dokler ne vidiš da jih ne rabiš). Pomojem so delo kakega packonastega programerja, ki je pozabil dopisati kodo za brisanje začasnih datotek po inštalaciji kakega programa.
PrimozR ::
Jest mam isto, posledica WUodate. Se ne da premaknt, brisat, NIČ!!
Tut z Nerotam ne gre. je pa v prvi mapi (ime sestavljen iz črk in cifer) še ena (s imenom prav tako iz črk in cifer), ki pa se ne da odpret!
Tut z Nerotam ne gre. je pa v prvi mapi (ime sestavljen iz črk in cifer) še ena (s imenom prav tako iz črk in cifer), ki pa se ne da odpret!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Missing dllOddelek: Pomoč in nasveti | 1068 (872) | xtrat |
» | 3dmark06Oddelek: Strojna oprema | 943 (863) | tropinovec |
» | record screenOddelek: Programska oprema | 1203 (1136) | PaX_MaN |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3226 (2695) | nokia6310 |
» | Problem z inštalacijo programa.Oddelek: Programska oprema | 998 (956) | neres |