Forum » Slo-Tech » Iskanje
Iskanje
Gandalfar ::
Iskane je zacasno izklopljeno, ker je prevec sredstevo jedlo. Sedaj slo-tech ponovno deluje hitro za ceno iskanja...
txdrxd ::
meni je "iskanje" tisto,kar me pritegne biti na slo-techu Mislim pa da bo zdaj,ko ni iskanja še več odprtih (nepotrebnih oz. že odgovorjenih) tem !
upam,da bo kmalu spet vse po starem !
upam,da bo kmalu spet vse po starem !
OwcA ::
Vedno lahko uporabite google z dodatnim parametrom site:slo-tech.com
Otroška radovednost - gonilo napredka.
xabre ::
In kdaj mislite spet omogočit iskanje
Pa iskanje je začasno onemogočeno Iskanje je trajno onemogočeno
Pa iskanje je začasno onemogočeno Iskanje je trajno onemogočeno
frenk ::
gandlafar: dej zravn "iskanje začasno onemogočeno" napiš še kako nej folk išče v googlu...pomoje bo velik manj takih tem
sem pa zelo vesel ker ste izklopil to iskanje...google to čist dobr opravi, nam pa s-t bol laufa
sem pa zelo vesel ker ste izklopil to iskanje...google to čist dobr opravi, nam pa s-t bol laufa
Jakka ::
Mogoče bi blo res zelo dobro, da bi se na stran, kjer iskanja ni napisal, kako se lahko uporablja google v ta namen. Pač ta iskalnik bi se nadomestilo z googlom.
Pa še uporabniki bi se naučil googlat. Opaža, da ma folk vedno manj pojma o googlu in iskanju na njem.
Pa še uporabniki bi se naučil googlat. Opaža, da ma folk vedno manj pojma o googlu in iskanju na njem.
@ljash ::
lahko bi pa naredil iskalno polje, kamor bi uporabniki vpisal iskani niz, nato pa bi linkou na google in dodal parameter site:slo-tech.com
sam to bi potem spet blo za smartless userje :)
sam to bi potem spet blo za smartless userje :)
Ziga Dolhar ::
Ja, iskalnik naj posreduje podatke googlu. Morda malce neažuren iskalnik, a vseeno odlična rešitev.
https://dolhar.si/
frenk ::
mah jest bi samo napisal zaenkrat...najbol simpl rešitev pa loh se jo implementira v roku minutke...za vse nadaljne rešitve bi pa loh poznej brainstormal, ampak važn je da folk ve da loh tud z googlom išče
Skrat ::
Problem je, ker Google ne more poindeksirat strani v real-timeu. Tle se pa teme zelooo hitro menjajo in dodajajo (prevsem mislim na forum), kar pomeni, da bi blo to iskanje precej slabo
Se pa strinjam da folk premalo uporablja Google!!!
Se pa strinjam da folk premalo uporablja Google!!!
Free software is a matter of liberty, not price.
Bellzmet ::
Hja jaz mam pa skor raj da stvar mal počasnej dela pa da iskalnik dela v redu. Sem mal probu tole z Googlom pa mi ni preveč všeč, se mi zdi, da je iskalnik (slo-tech) bolj pregledn pa še velik hitrej najdem tist k iščem.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posel z zlatomOddelek: Loža | 2463 (2134) | Fave |
» | Nova anketaOddelek: Novice / Ankete | 4575 (3917) | Primoz |
» | Iskanje po forumuOddelek: Slo-Tech | 1938 (1434) | Gandalfar |
» | kdaj bo omogoce zopet iskanje po forumu?Oddelek: Slo-Tech | 2135 (1336) | Mercier |