» »

MS ISA 2004: brskanje brez proxya in persistent connection

MS ISA 2004: brskanje brez proxya in persistent connection

Ziga Dolhar ::

Do danes sem na Win2k3 kišti, ki mi služi kot lokalni strežnik [in edge firewall] za povezovanje v splet [preko adslja] uporabljal Routing and Remote Access, kjer sem vpisal povezavo do SiOLa in jo nastavil na "persistent" -- vsakič, ko se je računalo prižgalo, se je zagnala tudi povezava.

Danes sem inštaliral MS ISA 2004 Beta strežnik. V RRA konzoli je izginila veja s povezavami [kjer je bila vpisana tudi povezava do SiOLa], zato sem zdefiniral novo v Network Connections. Kakorkoli, sedaj bi jo moral ob vsakem zagonu sistema ročno zagnat, kar ne pride v puštev. Obstaja rešitev?

Druga težava je brskanje preko proxya. Če v IE vpišem podatke ISA strežnika [hostname in port 8080], dela "lepo". Vendar pa mi ta rešitev [začuda] ne ustreza, saj ne mislim vseh programov nastavljat. V RRA proxy ni bil potreben. Obstaja rešitev?

Hvala :).
https://dolhar.si/

Mr.B ::

Kolikor vem se zadeve nastavljajo pod ISA konzolo.....Res pa da ISa 2004 še nisem nič delal.
Ostalo ap moraš seveda nsatvljati, drugače pa si omisli cenejši oz. manj zahteven firewall, ISA je namenjen bolj za resne zadeve..
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

OpenBSD 3.9

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
194068 (2818) nejc_
»

SBS 2003 - postavitev

Oddelek: Operacijski sistemi