Forum » Strojna oprema » Rabim image Compaq particije za Armado 3500 jo kdo ima??
Rabim image Compaq particije za Armado 3500 jo kdo ima??
Roadracer ::
Iščem kogarkoli ki bi imel Prenosnik Compaq Armada 3500(po možnosti s procesorjem 266MHz, ni pa obveza) in sicer ker imam problem!
Tudi sam imam tak prenosnik, in ker mi je crknil disk sem ga zamenjal, sedaj pa na njem ni Compaq particije, ki ima isto vlogo kot bios! Rabil bi kogarkoli ki bi mi lahko naredil image te particije ali pa celega diska s programom Symantec Ghost, da bi lahko jaz spet uporabljal ta prenosnik, ki je sicer brez te particije mrtev!
Lahko se javite če koga poznate, ki bi imel tak prenosnik, če pa je kdo iz Ljubljane in tega ne bi znal sam narediti(čeprav ni velike znanosti), pa se lahko tudi osebno dogovorimo da se to prekopira!
Lahko me kontaktirate tudi ma e-mail:
uros.rozina@siol.net
Vsem bom zelo hvaležen za pomoč!
LP, Uroš
Tudi sam imam tak prenosnik, in ker mi je crknil disk sem ga zamenjal, sedaj pa na njem ni Compaq particije, ki ima isto vlogo kot bios! Rabil bi kogarkoli ki bi mi lahko naredil image te particije ali pa celega diska s programom Symantec Ghost, da bi lahko jaz spet uporabljal ta prenosnik, ki je sicer brez te particije mrtev!
Lahko se javite če koga poznate, ki bi imel tak prenosnik, če pa je kdo iz Ljubljane in tega ne bi znal sam narediti(čeprav ni velike znanosti), pa se lahko tudi osebno dogovorimo da se to prekopira!
Lahko me kontaktirate tudi ma e-mail:
uros.rozina@siol.net
Vsem bom zelo hvaležen za pomoč!
LP, Uroš
Mr.B ::
Potegneš s HP-jeve strani image dveh disket. Ne vem točno kako se že imenujejo, toda je isto kot konfiguracijska particija.....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Bilo bi idealno če ne bi bilo tega če! In sicer problem je ker notebook nima disketnika niti cdroma! tko da na njem ne morm pognat tega procesa! če pa disk priklopim na PC preko 2,5-3,5 vmesnika pa program ne izvede operacije ker ni compaqove strojne opreme! Tko da ni druge rešitve kot image file diska od nekoga ki ima to particijo narejeno na disku!
2FAST4U
Fn+F11 - reset biosa, drži oz. klikaj pri vklopu štroma.
No to sem naredu! Vprašal me je če shranm nove nastavitve al obdržim stare pa sem shranu nove, ampak še zmeraj piše da ni veljaven disk ker je brez particije comaqove!
2FAST4U
Naredi image katerega koli diska, zraven pa še driverje mej gor.
Ni tko enostavno, ker sem dal gor cel sistem windows 98 + še cel cd za driverje, apak mi napiše naslednje:
Nev. sistemski disk
V/I napaka
Zamenjajte disk in pritisnite neko tipko
To je to! brez une particije je mrtev!
Nev. sistemski disk
V/I napaka
Zamenjajte disk in pritisnite neko tipko
To je to! brez une particije je mrtev!
2FAST4U
Pracilno moraš nastaviti, tja kamor disk daš iz armada nastaviti sektorje, nima to veze z OS-om. Drugače je to na HP-jevi strani opisana napaka pa tudi google. Res že dolgo nisem delal take stare prenosnike. V glavnem tista sistemska particija nima veze z v/i napravo, je samo softwerski dostop do biosa, lahko to narediš z disketami imenovani Computer Setup for Portables.. Samo če nimaš ne flopy-a ne cd-ja si v težavah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5631 (4637) | gruntfürmich |
» | mimovrste servisOddelek: Kaj kupiti | 4614 (2781) | Karen |
» | HP backup and recovery managerOddelek: Pomoč in nasveti | 1763 (1596) | zk_eu |
» | Prenos sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1366 (1225) | bozicek |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |