Forum » Programska oprema » Firefox&Mozilla
Firefox&Mozilla
zanzibar ::
Imam tezave pri prebiranju mailov z omenjenima programckoma.
Ko hočem prebrati maile, mi napise:
Alert
Unable to copy the mail to the mailbox. Make sure the file system allows you write privileges, and you have enough disk space to copy the mailbox.
Dostop do neta imam preko ADSL. Enako sporocilo mi napise pri obeh accountih (pinkponk in sluzbeni - siol)
Ce pobiram maile z Outlookom, deluje vse OK. Uporabljam pa tudi Panda Antivirus Titatnium. Morda Panda je.e zadevo.
Prosim za pomoč!
LP,
ZZ
Ko hočem prebrati maile, mi napise:
Alert
Unable to copy the mail to the mailbox. Make sure the file system allows you write privileges, and you have enough disk space to copy the mailbox.
Dostop do neta imam preko ADSL. Enako sporocilo mi napise pri obeh accountih (pinkponk in sluzbeni - siol)
Ce pobiram maile z Outlookom, deluje vse OK. Uporabljam pa tudi Panda Antivirus Titatnium. Morda Panda je.e zadevo.
Prosim za pomoč!
LP,
ZZ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | usb bootable image windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 1476 (1390) | T-Mac |
» | Kateri IDE uporabljate za programiranje?Oddelek: Programiranje | 2786 (2200) | Invictus |
» | 1165 (886) | SPCsi | |
» | Ne predvaja novega audio CDOddelek: Pomoč in nasveti | 2144 (2100) | Tea Time |
» | Kako v Win2k premakniti mapo Documents and Settings?Oddelek: Operacijski sistemi | 1916 (1882) | Mercier |