» »

Kupiti ali počakati

Kupiti ali počakati

Tomi ::

Čez par dni se mi izteče vezava nekaj manj kot 500.000, ker varčujem na notebooka. Sedaj pa me zanima, ali naj še raje počakam tri mesece ( in vežem se dodatnih 100.000 ) ali pa čakam na kakšne poletne akcije.
Ali je bolje to storiti potem, ko je čas sejmov? Ker mislim kupiti eno relativno dobro zadevo ( P3, 14,1', 128MB, 12-15Gb ).
Če poznate gibanja cen, se vam vnaprej zahvaljujem.
metrodusa.blogspot.com

Dax ::

Jst čakam na AMD-jeve mobilnike in NVidiin Geforce za prenosnike...

Ja, sj to je večno vprašanje pri računalnikih... plusi in minusi. Če kupiš zdej, boš v treh mesecih izgubil ogromno vrednosti, ki bi jo lahko v tistem trenutko porabil za boljši prenostnik. Začaran krog pač...

Odloči se, če res potrebuješ tako močan prenosnik... za delanje zapiskov bo čist ql tud P200 in Word 7.0... Ali pa mora biti schmicx zadeva... v tem primeru razmisli o iBooku...

OZZY ::

Jest bi počakal na poletne akcije. Pa tudi amd mobilci naj bi prišli. SAmo tkaj se vprašaj za kaj rabiš. Če rabiš za pisanje je dost že kak k6-400-500.
Go with the flow.

lord VASCO ::

Ma nabau si Intelčka pa še mal počaki, k intel se usaj ne greje k ***** ,pa ga maš mal na nogah pa se se segreje k svina (kokr se je fotr k je mel še AMD-jčka u notesniku), zdej ma pa P3 933mhz in to dela kokr to more dewat!!! Tko d mal počaki na kšno akcijo po ga pa sam nabau, aja pa intel se bo pomoje itak še fulllll pocenu tko d MORŠ počakat!!!:D Aja pa AMD mobilci SUX totalno (če še niste slišal):O Bo mogu AMD na tem še kej nardit. Aja kok keša pa tak stane pa ne vem trenutno, to bi mogu fotra prašat.:\

mrbig ::

Mislim da se ti spača počakati do poletja ker so takrat računalniške komponente dosti cenejše,če se ti pa mudi potem go ahead.
Bo že bolje

mrbig ::

Mislim da se ti splača počakati do poletja,ker so takrat računalniške komponente in ostalo dosti cenejše,če se ti pa mudi potem go ahead.

SORRY ZAJEBAL SEM POMOTOMA!!!!
Bo že bolje

modelizer ::

Absolutno priporočam, da počakaš na jesen! Mam tak filing da se nekej kuha. Pej zdej polet na morje pa pozab mal na noutbuka. :Dpa mogoce res ne bi bilo slabo ce bi mal premislu o nabavi ibooka:D

OZZY ::

Lord Vasco- To glede amdjevih mobilcev je problem v gretju procesorja, ki se zelo greje naprem intelovim. Sem pa prebral, da bo intel dal ven nove proceesrj za mobilce, ki naj bi skoraj (po porabi) konkurirali transmeti.
Go with the flow.

BigFoot ::

po mojem bi blo pametno da mal počakaš da ven pridejo lap topi z Duroni in T-Birdi, ker takrat bodo tud lap topom z Intelovimi proci padle cene.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Tomi ::

Ne, računalnik bo kar moj primarni računalnik v Ljubljani, zato mora biti dober. Ker moram svojega pustiti zaradi drugih doma:O.
Sicer boste sedaj rekli, da zakaj si ne kupim desktopa, ampak ne pride v poštev.
Bom res počakal..
metrodusa.blogspot.com

R0K ::

Za 500k sit boš bol težk dobu tazga kot si želiš

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novi iPadi že 22. oktobra?

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
138435 (5304) noob96
»