Forum » Programska oprema » Locilni znaki v naslovih Outlook-a
Locilni znaki v naslovih Outlook-a
sloxl8 ::
Zanima me, kako naj Outlook prepričam, da vejica ni ločilni znak med naslovi, ampak ločuje ime in priimek.
Če na primer v polje Za: vnesem "Priimek", mi s funkcijo AutoComplete dopolni naslov na "Priimek, Ime (e-pošta)". Ker Outlook dopušča, da posamezne naslove ločuješ tudi z vejico, ne samo s podpičjem, mi dejansko ta naslov, ki ga je sam dopolnil, razdeli na dva naslovnika (na "Priimek"; "Ime (e-pošta)".
Kako naj ga prepričam, da vejica ni ločilni znak med posameznimi naslovi in naj samodejno dopolnjenih naslovov ne razdeljuje na več naslovnikov?
Upam, da sem bil dovolj jasen pri razlagi težave.
Če na primer v polje Za: vnesem "Priimek", mi s funkcijo AutoComplete dopolni naslov na "Priimek, Ime (e-pošta)". Ker Outlook dopušča, da posamezne naslove ločuješ tudi z vejico, ne samo s podpičjem, mi dejansko ta naslov, ki ga je sam dopolnil, razdeli na dva naslovnika (na "Priimek"; "Ime (e-pošta)".
Kako naj ga prepričam, da vejica ni ločilni znak med posameznimi naslovi in naj samodejno dopolnjenih naslovov ne razdeljuje na več naslovnikov?
Upam, da sem bil dovolj jasen pri razlagi težave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel - skripta v C# za preoblikovanje besedilaOddelek: Programska oprema | 754 (655) | perpetum |
» | Skrivanje dolžnikov v večstanovanjskih stavbahOddelek: Loža | 6874 (5221) | RejZoR |
» | Kako se pripraviti na koncert klasične glasbe?Oddelek: Sedem umetnosti | 1537 (1270) | DoloresJane |
» | Winamp 2.81Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2817 (2817) | CaqKa |
» | Moj email češ? Peter+Klepec!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2860 (2860) | Ziga Dolhar |