Forum » Kaj kupiti » Adapter za prenosnik
Adapter za prenosnik
Belaya ::
Zdravo,
jm mam pa toshiba prenosnik, mal starejši, pa mi na adapterju piše "Do not use after december 2003". Js ga še kar uporabljam, ker mi ni uspelo locirati Toshiba zastopnika. A se mogoče sanja komu kje bi lakho to nabavil, ker bojda to ni dobro za baterijo? Al je vseen kater polnilnc nabavim ?
danke finke
jm mam pa toshiba prenosnik, mal starejši, pa mi na adapterju piše "Do not use after december 2003". Js ga še kar uporabljam, ker mi ni uspelo locirati Toshiba zastopnika. A se mogoče sanja komu kje bi lakho to nabavil, ker bojda to ni dobro za baterijo? Al je vseen kater polnilnc nabavim ?
danke finke
iskra ::
Hočeš reči, da ima napajalnik rok trajanja Zakaj naj ne bi bilo dobro za baterijo??
Če kupuješ, raje plačaj 2x več za original opremo (razen če nisi 10000% prepričan, da veš kaj kupuješ), ker če gre kaj narobe, bo šlo hudo narobe.
Če kupuješ, raje plačaj 2x več za original opremo (razen če nisi 10000% prepričan, da veš kaj kupuješ), ker če gre kaj narobe, bo šlo hudo narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik ne dovoli inštalacije Windowsev na SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 2639 (1896) | martinko18 |
» | Li-ion baterije in laptopOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13221 (11004) | Kamran |
» | prenosni računalnik hp 6715b TL-60 se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 4381 (4071) | tomaz- |
» | Prenosnik za punco?Oddelek: Kaj kupiti | 1343 (1157) | billy |
» | prenosnik (noname ali brand)Oddelek: Kaj kupiti | 3806 (2583) | murmur |