Forum » Zvok in slika » Real Player na TV
Real Player na TV
BadWolf ::
Potem, ko sem s težavo urihtal TV out sem prišel do naslednjega presenečenja. ko sem instaliral RealPlayer 10, se je slika, ki je bila v njegovem oknu (ki je bilo normalne velikosti in ne raztegnjeno) pokazala na TVju čez cel zaslon, jaz pa sem lahko delal naprej po svoje na računalnik.
Čez dva dni pa je bilo teh užitkov konec, saj RealPlayer dela normalno, kar pomeni, da se vidi še vse ostalo, če ni na ful screen.
A mi zna kdo pomagat? Pa ali zna tako delati tudi bsplay oz Media Player Classic?
Mam en Sonyjev Tv, S-video povezavo, Radeon 9000
Čez dva dni pa je bilo teh užitkov konec, saj RealPlayer dela normalno, kar pomeni, da se vidi še vse ostalo, če ni na ful screen.
A mi zna kdo pomagat? Pa ali zna tako delati tudi bsplay oz Media Player Classic?
Mam en Sonyjev Tv, S-video povezavo, Radeon 9000
CaqKa ::
ta zadeva za čez cel zaslon je nekje med atijevimi driverji.. morš čeknit kje točno.. vem pa da je.. morda se je tebi izklopila iz nerazumljivih razlogov ali pa zaradi inštalacije kakega programa.
BadWolf ::
Tx, pod ocerlay nastaviš clone options na theater mode.
Zdej pa še drugo vpračanje.. Samo Real player mi dela na ta način, a se da tud Media player classic al pa BSPlay prepričat v kaj tazga?
Zdej pa še drugo vpračanje.. Samo Real player mi dela na ta način, a se da tud Media player classic al pa BSPlay prepričat v kaj tazga?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | QuickTimeov čas se je iztekel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15448 (11673) | noraguta |
» | Kako iz neta si shraniti video vsebinoOddelek: Programska oprema | 4634 (3459) | Cold1 |
» | Dostopnost RTV Slovenija in MediaPlayerConnectivityOddelek: Zvok in slika | 3508 (3402) | pivmik |
» | Tezave s firefox 1.0.4Oddelek: Programska oprema | 883 (809) | veteran |
» | Windows Media Player 9 FinalOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4540 (4540) | Paramedic |