Forum » Operacijski sistemi » Datotečni sistem za linux in windows
Datotečni sistem za linux in windows
Tero ::
Obstaja kaki datotečni sitem na katerega je mozno pisat in brat v windows in linux? In ima lahko datoteke vecje kot 4gb (potrebujem za videoobelavo) - torej ne more bit fat32!
No se vem da je to bolj retorično vprasanje.
Sam sem razmisljal ce slucajno obstaja kaki program za windows ki bi omogocal pisat na ext3 ?
Dodatek: Kolikor jaz vem na ntfs je nevarno pisat iz linux sistema ne? Nebi rad zgubo kakih podatkov
No se vem da je to bolj retorično vprasanje.
Sam sem razmisljal ce slucajno obstaja kaki program za windows ki bi omogocal pisat na ext3 ?
Dodatek: Kolikor jaz vem na ntfs je nevarno pisat iz linux sistema ne? Nebi rad zgubo kakih podatkov
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
- spremenil: Tero ()
Skrat ::
Moje izkusnje z explore2fs so dokaj slabe pri velikih datotekah (ze z nekaj 10Mb je bil problem), med tem ko mi niti enega filma (film ~ 700Mb) ni uspelo spravit iz ext3 na ntfs Male datoteke je pa veselo sibal cez.
Free software is a matter of liberty, not price.
KrizaniX ::
Z explore2fs lahko snemas velike datoteke, edini problem ki se pojavi je to, da ne kaze pravilno procenta kolko je ze posnemal. Tak da moras bit mal potrpezljiv...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | winxp in linux izmenjava datotekOddelek: Operacijski sistemi | 1560 (1461) | grozni |
» | Kako do linux diskov v Winsih?Oddelek: Operacijski sistemi | 945 (888) | borchi |
» | Linux mi je zaklenil particijo!Oddelek: Operacijski sistemi | 2247 (1810) | Lincolin |
» | Particije in diski v linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1200 (1084) | hruske |
» | kako pokazati ikono na LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1011 (844) | Gandalfar |