Forum » Navijanje » grafa na prenosniku
grafa na prenosniku
ShowDown ::
sicer ne vem če je to za to temo samo se verjetno vi spoznate na skurjene grafične pa to.
Pridem domov in kaj vidim......neke črte ne prenosniku. (na ekranu seveda) Jaz sem skoraj 100% da je šla grafična. Če stisnem refresh par črt sicer zgine vednda ne dosežem nekega uspeha. Mam prav da je šla grafa? Mislite da ko ga dobim s popravila da se splača kupit neki cooling pad? (8k sit)
LP
Pridem domov in kaj vidim......neke črte ne prenosniku. (na ekranu seveda) Jaz sem skoraj 100% da je šla grafična. Če stisnem refresh par črt sicer zgine vednda ne dosežem nekega uspeha. Mam prav da je šla grafa? Mislite da ko ga dobim s popravila da se splača kupit neki cooling pad? (8k sit)
LP
- spremenilo: ShowDown ()
AnWar ::
vaudek1
Glede crt,imas mogoce ATI? Ali imas gonilnike omega? Ce imas ,je resitev pejt v safe mode pa jih odstrani in jih na novo nalozi.
Glede crt,imas mogoce ATI? Ali imas gonilnike omega? Ce imas ,je resitev pejt v safe mode pa jih odstrani in jih na novo nalozi.
ShowDown ::
črte so že ob zagonu....btw
grafa je ATI in prenosnik je gericom blocbuster advance
omega driverjov pa nimam....zdaj lih sem pelau k oni trgovini da oni pošljejo
grafa je ATI in prenosnik je gericom blocbuster advance
omega driverjov pa nimam....zdaj lih sem pelau k oni trgovini da oni pošljejo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ShowDown ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 3445 (3078) | Fif55 |
» | Grafična verjetno zanič, s katero naj zamenjam?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1019 (859) | Pyr0Beast |
» | Čudne vertikalne črte na monitorju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (1002) | sthep |
» | Kaki PC majo vasi starsi? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5387 (4445) | BoLhCa |