Forum » Igre » Arxel tribe
Arxel tribe
stefn ::
A je kdo že igrau kkšno igro od njih, in kako bi jih ocenli?! Gledu sm Hitchcocka pa se mi je zdela igra zanimiva - vsaj grafično , pa še neki, sa mse ne spomnem naslovov...
Zdej pa pride hannibal, kr pa tut ne zgleda slabo, sam nč ne vem o tem (razn tega da je storijlajn od filmov dr.hanibala - red dragon pa ko teleta obmolknejo)
Zdej pa pride hannibal, kr pa tut ne zgleda slabo, sam nč ne vem o tem (razn tega da je storijlajn od filmov dr.hanibala - red dragon pa ko teleta obmolknejo)
BigWhale ::
Jaz sem probal eno The Ring al neki tacga... pa je blo bolj tko tko.. :P
Naprej pa nic vec....
Naprej pa nic vec....
Xplicit ::
jest sm spilu en demo en battle arena al neki k si mel kao ene gladiatorje (aliene pa ljudi , pa mislm da se eno raso) pa do se kao po skupinah fajtal/stralal
je blo kr ql, sam dost zaj**an za spilat
je blo kr ql, sam dost zaj**an za spilat
Drgač je film Ko jagenjčki obmolknejo, ne teleta
Hvala za laktursko opozorilo... jaz nevednez bogi tega nevem... oprosti... ne vem
Starejši že, vendar vseen nč ne pove ... očitno mal ljudi poseže po njihovih igrah iz same radovednosti če ne že zard super izvedbe ids.
Zdej (30.marc, kokr jst vem) je izšla Hannibal, kokr sm že prej omenu in zdi se mi, da utegne biti ne slaba SPLOH!
Tko da prosm, če si je kdo že postregel s tem naslovom, naj sporoči kašni so + oz. - ! Al pa mi dejte kšn link z opisom igre
Zdej (30.marc, kokr jst vem) je izšla Hannibal, kokr sm že prej omenu in zdi se mi, da utegne biti ne slaba SPLOH!
Tko da prosm, če si je kdo že postregel s tem naslovom, naj sporoči kašni so + oz. - ! Al pa mi dejte kšn link z opisom igre
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Serija-HannibalOddelek: Sedem umetnosti | 4969 (554) | oo7 |
» | Katero grozljivko mi priporočate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 25374 (13736) | barocco |
» | Še en psihopat na ulicah !!!Oddelek: Loža | 1845 (1201) | markxxx |
» | Klasika in klasični izvajalci (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11974 (11106) | BluPhenix |
» | Grozljivke in znanstvene fantastike?!Oddelek: Sedem umetnosti | 3188 (2531) | BigWhale |