» »

Arxel tribe

Arxel tribe

stefn ::

A je kdo že igrau kkšno igro od njih, in kako bi jih ocenli?! Gledu sm Hitchcocka pa se mi je zdela igra zanimiva - vsaj grafično:) , pa še neki, sa mse ne spomnem naslovov...

Zdej pa pride hannibal, kr pa tut ne zgleda slabo, sam nč ne vem o tem (razn tega da je storijlajn od filmov dr.hanibala - red dragon pa ko teleta obmolknejo)

BigWhale ::

Jaz sem probal eno The Ring al neki tacga... pa je blo bolj tko tko.. :P
Naprej pa nic vec....

MTB ::

Men je bla Ring prav fajn. 6 CD-jev, za tiste čase super grafika... Drugih pa ne poznam.

PrimozR ::

Drgač je film Ko jagenjčki obmolknejo, ne teleta

Xplicit ::

jest sm spilu en demo en battle arena al neki k si mel kao ene gladiatorje (aliene pa ljudi , pa mislm da se eno raso) pa do se kao po skupinah fajtal/stralal

je blo kr ql, sam dost zaj**an za spilat

Drgač je film Ko jagenjčki obmolknejo, ne teleta

Hvala za laktursko opozorilo... jaz nevednez bogi tega nevem... oprosti... ne vem:'(

kuglvinkl ::

Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

Starejši že, vendar vseen nč ne pove ... očitno mal ljudi poseže po njihovih igrah iz same radovednosti če ne že zard super izvedbe ids.

Zdej (30.marc, kokr jst vem) je izšla Hannibal, kokr sm že prej omenu in zdi se mi, da utegne biti ne slaba SPLOH!
Tko da prosm, če si je kdo že postregel s tem naslovom, naj sporoči kašni so + oz. - ! Al pa mi dejte kšn link z opisom igre:)

Fury ::

Baje da bo zanic :) Tako pravijo zanesljivi viri :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Serija-Hannibal

Oddelek: Sedem umetnosti
394969 (554) oo7
»

Katero grozljivko mi priporočate? (strani: 1 2 3 )

12925374 (13736) barocco
»

Še en psihopat na ulicah !!!

Oddelek: Loža
131845 (1201) markxxx
»

Klasika in klasični izvajalci (strani: 1 2 )

5311971 (11103) BluPhenix
»

Grozljivke in znanstvene fantastike?!

303188 (2531) BigWhale

Več podobnih tem