Forum » Strojna oprema » Printerji in podmazovanje
Printerji in podmazovanje
SkIDiver ::
Ne vem kako je s tem ampak jaz mam HP 670C dj in mi je začel sporočat da se žrjav z barvami ne more premikat!!!!!!!!!!!!!!!! Najprej uninstal driverje pa šeenkrat na novo-isto, nato win format in jovo na novo-isto. Pol pa vzamem matki olje za šivaln stroj podmazvat, namažem gred in stvar dela. Nč več ne ropota ful je tih ratu in tud zlo lepo tiska. Kaj pravte je to zdravo al zna kj škjodvat?
slycer ::
Hm ponavadi so za to servisi, ki se profesionalno lotijo dela. Ampak, če dobr dela, pol OK...
MadMax ::
To moras ponavadi narest 1x letno. Na servisu naredijo enako (le da ga ponavadi se dokaj temeljito ocistijo).
`DoC ::
Jst mam pa HP 610 C pa sem naredu podobno kot ti, ker mi je nekam čudne zvoke spuščal, ampak po podmazanju se je odločil da bo ful tiho, so be it
P.S. aja pa po mojem je škoda denarja za servise devat, ker itak ti nič kej več ne nardijo kot lahko sam, razen morda če imaš kakšno resno okvaro printerja al pa če si ti kakšen del "zalomi"...
P.S. aja pa po mojem je škoda denarja za servise devat, ker itak ti nič kej več ne nardijo kot lahko sam, razen morda če imaš kakšno resno okvaro printerja al pa če si ti kakšen del "zalomi"...
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
moby-dick ::
Sem serviser v enem podjetju pa ti povem, da čistimo in podmazujemo HP-je enako.Nimaš se kaj sekirat!
Hear me out...
slycer ::
No sej jest mam tud HP670C, pa mi je nekaj štrajkal zadnje časi pri vleki papirja, pa še tinta se je razlivala po papirju (ne dobesedno). Pol sem ga pa na servis peljal, pa so mi tam očistili celoten printer...
Sedaj dela ko ur'ca
Sedaj dela ko ur'ca
SkIDiver ::
Naj razveselim vse serviserje, da mojga printerja ne bojo vidl. En viknd se bom zavzel ga razkopu, pobrisu, orng namazu da bo špica pa sestav. Serviserjem preprosto ne zaupam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kartuše...količina črnila...kje kupiti...Oddelek: Kaj kupiti | 4658 (4016) | Brane2 |
» | Tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3110 (2786) | Alexius Heristalski |
» | HP ali EpsonOddelek: Kaj kupiti | 1386 (1177) | Klemenn |
» | tiskalnik neki ne dela..kartuše fuč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1151 (1056) | StDo |
» | Zakaj ne tiska barv?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (1354) | MadMax |