Forum » Slo-Tech » Veliko vprašanje......
Veliko vprašanje......
Primoz ::
Če ima kdo idejo, kako prepričat ljudi, da je uporabniško ime CASE SENSITIVE, naj to prosim pove.... (bogata nagrada - napredovanje za en naziv ali "kaj vse naredim, da se znebim 50 mailov / dan")
There can be no real freedom without the freedom to fail.
MoDeR ::
Prvo kot prvo zraven registracije na veliko (font 15) oddebeljeno napisat da je treba pazit na velike in male crke. Potem bi lahko zraven okencka kjer se prijavis (Username/Pass) napisali "Pri prijavi bodite pozorni na velike in male crke!"
Probaj mogoce bo pa slo.
Probaj mogoce bo pa slo.
Lp,
<br>
MoDeR
<br>
MoDeR
Justy ::
Ce se da naredi tako, da bo vse velike crke avtomatsko jemalo za male. Posploseno : ce bi nekdo napisal velike crke za username ali pass, bi velike crke avtomatsko vzelo za male in tako te folk sigurno ne bi moril, k se pol pomoje nebi vec motli...samo ne wem ce se da to naredit...samo predlagam....
edmund ::
OK, čist simple. Dajte meni po pošti na moj naslov (glej profil) poslat 1500 SIT s podatki, katere naj vpišem in vaš e-mail in vas bom registriral
Aja, lahko pa investirate 1000 SIT za ciankali tableto (na črnem trgu) in jo pojeste ter se odrešite muk - s tem tudi Primoža ;). Ker če se tukaj ne veste registrirati, pol nevem kaj sploh delate na netu...
Aja, lahko pa investirate 1000 SIT za ciankali tableto (na črnem trgu) in jo pojeste ter se odrešite muk - s tem tudi Primoža ;). Ker če se tukaj ne veste registrirati, pol nevem kaj sploh delate na netu...
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
Primoz ::
Jah case sensitive je ker sem jest tako reku, ampak ne bo več dolgo.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Sergio ::
no primoz no ne bod važen
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP - Register formOddelek: Izdelava spletišč | 1973 (1601) | roli |
» | freeweb.siol.net; kako uploadatiOddelek: Omrežja in internet | 1213 (1097) | Microsoft |
» | Linux RH8 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1115 (1050) | dr.J |
» | Prenos HP-jaOddelek: Izdelava spletišč | 1131 (983) | Loki |
» | Password za *.zip fileOddelek: Pomoč in nasveti | 1239 (1108) | Dax |