Forum » Loža » Knjiga preko Amazon.com; koliko za carino (če sploh)?
Knjiga preko Amazon.com; koliko za carino (če sploh)?
Microsoft ::
Pred kakim mescem sem naročil knjigo pri Amazon.com. Na njhovi strani je kazalo, da je cena nekje 41$+9$ za poštnino. Potem dobim knjigo na dom, podpišem listek in vzamem knjigo.
Zdej sem pa naročil še eno knjigo. Ista cena, isti naslov, ista bančna kartica, le da je druga knjiga. Ker me ni doma, dobim listek, na katerem pa piše, da morem plačati, da lahka knjigo dvignem?!?!
Zdele sem bil na pošti in mi niso hotl dat knjige. Pokazala je položnico, za katero bi blo treba odšteti nekje 1.666SIT, kar pa je nesramno podobno 9$.
Mami je rekla, da se je na njenem računu poznalo, da je šlo 10.000SIT za knjigo, kolker je tudi 50$ (To govorim za prejšno knjigo. Za to še ni dobila izpisa, ker še ni konec meseca).
Kako mate vi z tem izkušnje? A sem se prvič "prešvercal", ker mi ni blo treba tega plačati, ali je to njihova napaka, da mi hočejo tistih 9$ dvakrat zaračunat?
BTW, to gre za neko carino.
by Miha
Zdej sem pa naročil še eno knjigo. Ista cena, isti naslov, ista bančna kartica, le da je druga knjiga. Ker me ni doma, dobim listek, na katerem pa piše, da morem plačati, da lahka knjigo dvignem?!?!
Zdele sem bil na pošti in mi niso hotl dat knjige. Pokazala je položnico, za katero bi blo treba odšteti nekje 1.666SIT, kar pa je nesramno podobno 9$.
Mami je rekla, da se je na njenem računu poznalo, da je šlo 10.000SIT za knjigo, kolker je tudi 50$ (To govorim za prejšno knjigo. Za to še ni dobila izpisa, ker še ni konec meseca).
Kako mate vi z tem izkušnje? A sem se prvič "prešvercal", ker mi ni blo treba tega plačati, ali je to njihova napaka, da mi hočejo tistih 9$ dvakrat zaračunat?
BTW, to gre za neko carino.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
- spremenil: Microsoft ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste in Pošta Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17406 (9355) | opeter |
» | Svinske zamudnine v knižnjici ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7522 (5150) | klemenSLO |
» | Administrator; izpitiOddelek: Loža | 2486 (1569) | Microsoft |