Forum » Kaj kupiti » barvni laserski tiskalnik
barvni laserski tiskalnik
jure ::
Nameravam kupiti nov laserski tiskalnik za tiskanje prospektov, navodil in podobnih zadev. Zadnjih 10 let uporabljam HP Laser Jet 4 in sem z njim zelo zadovoljen, tako da nameravam ostati pri HP-ju. Za enkrat sem opazil tale model HP LaserJet Color 2500L pa me zanima če ima kdo iskušne z nim, ter če slučajno kdo ve koliko je doplačila da ti vgradijo še duplex enoto (za avtomacko dvostransko tiskanje).
Kaj priporočate pri nakupu zahteve so pa sledeče:
-duplex enota
-čim nižji obratovalni stroški
-USB priklop lahko tudi mreža-ni nujno
-cena tam do 400 kSIT lahko tudm mal več al pa mal mn
Ni nujno da je HP lahko tudi kakšna druga firma
Kaj priporočate pri nakupu zahteve so pa sledeče:
-duplex enota
-čim nižji obratovalni stroški
-USB priklop lahko tudi mreža-ni nujno
-cena tam do 400 kSIT lahko tudm mal več al pa mal mn
Ni nujno da je HP lahko tudi kakšna druga firma
jetam ::
Definiraj za tiskanje prospektov, navodil in podobnih zadev. Mislis s tem nadomescati nizke naklade pri offset tisku ali to rabis izkljucno za domaco rabo?
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
civava23 ::
Priporočam Xerox Phaser 8400, z duplexom in 256 MB, usb, mrežni priklop. vsi mogoči driverji, celo Linux.
Dela na bazi voska, ne prahu - odličen in predvsem poceni tisk, predvsem fotografij.
Cena cca 400.000, če ni že manj.
Dela na bazi voska, ne prahu - odličen in predvsem poceni tisk, predvsem fotografij.
Cena cca 400.000, če ni že manj.
jure ::
predvsem me zanima če ima kdo na forumu v lasti barvni laserski tiskalnik z duplex enoto in kako je z njim zadovoljen. Za enkrat se odločam med sledečima modelaoma -vendar noben nima vgrajene duplex enoto:
- Minolta Magicolor 2300 DL
- HP LaserJet Color 2500L
- EPSON Aculaser C900
- Minolta Magicolor 2300 DL
- HP LaserJet Color 2500L
- EPSON Aculaser C900
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero večfunkcijsko napravo za cca. 200€Oddelek: Kaj kupiti | 2407 (1991) | mersol |
» | Katero multifunkcijski tiskalnik kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 4413 (3835) | specialc |
» | pomoč pri izbiri tiskalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2005 (1797) | dolenska |
» | Kateri črnobeli laserski tiskalnik ?!Oddelek: Kaj kupiti | 1872 (1618) | sebastianl |
» | Kateri barvni laserski tiskalnik za okoli 110.000 sit ?Oddelek: Kaj kupiti | 2038 (1695) | mersol |