Forum » Operacijski sistemi » Obnovitev sistema??
Obnovitev sistema??
royal ::
Imam tezave z obnovitvijo sistema..Prvic je slo brez problema ko
sem pa moral cez 3 dni se enkrat pa obnovitev sistema ni bila popolna--napise v vasem racunalniku ni spremembe..Prosim za odgovor..hvala
sem pa moral cez 3 dni se enkrat pa obnovitev sistema ni bila popolna--napise v vasem racunalniku ni spremembe..Prosim za odgovor..hvala
Ch4N93 ::
če želiš obnoviti sistem mora biti pred tem (dan, dva, deset...) ustvarjena obnovitvena točka.
obnovitveno točko winsi ustvarijo sami, ponavadi ko nameščaš kak program oz. gonilnike, lahko pa jo ustvariš tudi sam
če nisi nič spreminjal na računalniku ni bilo ustvarjene nobene take točke
zakaj pa si sploh moral še drugič obnoviti sistem?
obnovitveno točko winsi ustvarijo sami, ponavadi ko nameščaš kak program oz. gonilnike, lahko pa jo ustvariš tudi sam
če nisi nič spreminjal na računalniku ni bilo ustvarjene nobene take točke
zakaj pa si sploh moral še drugič obnoviti sistem?
royal ::
A zdej bi mogel nekaj instalirat npr:(program..itd)pa poskusit pozneje...
Zato ker me spet zabava internet explorer--ko kliknes na ikono se ne odpre
popolnoma napise--ni mogoce najti c:windows/s.htm--pa pritisnes vredu pa gre naprej..
To se mi je dogajalo pred nekaj dnevi pol sem pa dal obnovitel pa je bilo vredi do danes..lp
Zato ker me spet zabava internet explorer--ko kliknes na ikono se ne odpre
popolnoma napise--ni mogoce najti c:windows/s.htm--pa pritisnes vredu pa gre naprej..
To se mi je dogajalo pred nekaj dnevi pol sem pa dal obnovitel pa je bilo vredi do danes..lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prestavitev WIN 7 korak nazajOddelek: Programska oprema | 842 (608) | Cold1 |
» | Windows 7 postane popolnoma neodziven ob priklopu miškeOddelek: Pomoč in nasveti | 2584 (2358) | SLO_Matej |
» | Windows Media Player 12Oddelek: Pomoč in nasveti | 963 (862) | Cold1 |
» | obnovitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 4225 (3827) | imagodei |
» | Nekaj blokira internetOddelek: Omrežja in internet | 1257 (1129) | imagodei |