Forum » Operacijski sistemi » Windows 98
Windows 98
Sluter ::
Lep pozdrav!
Imam operacijski sistem windows 98 (prva izdaja). Zadnji teden me nekaj zafrkava: ko zbrisem kaksen file, mapo, karkoli.... mi za cca 20 sec zamrzne raziskovalec... potem pa normalno naprej. Podobno sem naredil, da sem zbrisal folder na namizju, pa je bilo namizje nedosegljivo za isto toliko casa. Sej bi ze zdavnaj vse zbrisal pa na novo instaliral, sam mam gor goro pomembnih podatkov i n certifikatov. Drugace sem pa ze pogledal v registry pa zbrisal vse kar je bilo pod run (ob vstopi v winse), pa se kr isto.
Prosim za pomoc.
Imam operacijski sistem windows 98 (prva izdaja). Zadnji teden me nekaj zafrkava: ko zbrisem kaksen file, mapo, karkoli.... mi za cca 20 sec zamrzne raziskovalec... potem pa normalno naprej. Podobno sem naredil, da sem zbrisal folder na namizju, pa je bilo namizje nedosegljivo za isto toliko casa. Sej bi ze zdavnaj vse zbrisal pa na novo instaliral, sam mam gor goro pomembnih podatkov i n certifikatov. Drugace sem pa ze pogledal v registry pa zbrisal vse kar je bilo pod run (ob vstopi v winse), pa se kr isto.
Prosim za pomoc.
Azrael ::
Defragmentiraj disk, preglej računalnik z Ad-aware, RegCleaner-jem, mogoče bo pomagalo.
LP, Azrael
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izginilo namizje, ikone, start meni prazenOddelek: Operacijski sistemi | 9245 (8530) | k4vz0024 |
» | NewDotNet7_22.dllOddelek: Pomoč in nasveti | 838 (778) | strelajasna |
» | Win XP - čudne ikone na namizju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (997) | krucymucy |
» | brisanje mape v win2kOddelek: Pomoč in nasveti | 1273 (1136) | SkIDiver |
» | Recycle binOddelek: Pomoč in nasveti | 1624 (1460) | jos69 |