Forum » Pomoč in nasveti » Kako v WinXP izklopiš združevanje index.html in index_files?
Kako v WinXP izklopiš združevanje index.html in index_files?
RobyRob ::
V Internet Explorerju recimo shraniš eno spletno stran. Potem pa zbrišeš datoteko stran.html, Windows ti pa avtomatsko zbriše tudi direktorij stran_files. Kako to izklopiti?
Vem da obstaja opcija (vprašanje in potem 3 možni odgovori - "radio buttons") nekje v:
Moj računalnik/Orodja/Možnosti mape.../Pogled
ali pa mogoče v:
Internet Explorer/Orodja/Internetne možnosti.../Dodatno
ampak jaz je nikakor ne morem dobiti. Neštetokrat sem že inštaliral XP-je, včasih ta opcija obstaja, včasih pa ne - ve kdo zakaj?
Zelo bi bil hvaležen tudi, če bi mi kdo napisal dobesedno kako se tisto vprašanje glasi, da bi ga potem vnesel v Google... Bi lahko kdo prosim pogledal?
Vem da obstaja opcija (vprašanje in potem 3 možni odgovori - "radio buttons") nekje v:
Moj računalnik/Orodja/Možnosti mape.../Pogled
ali pa mogoče v:
Internet Explorer/Orodja/Internetne možnosti.../Dodatno
ampak jaz je nikakor ne morem dobiti. Neštetokrat sem že inštaliral XP-je, včasih ta opcija obstaja, včasih pa ne - ve kdo zakaj?
Zelo bi bil hvaležen tudi, če bi mi kdo napisal dobesedno kako se tisto vprašanje glasi, da bi ga potem vnesel v Google... Bi lahko kdo prosim pogledal?
RobyRob ::
Sem odkril. Verjeli ali ne, če želiš dobiti opcijo za spreminjanje te lastnosti operacijskega sistema WinXP, moraš inštalirati Office XP! Zadeva se potem najde v "Možnosti mape" pod "Upraviteljski pari spletnih strani in map".
Grrrrr ta Microsoft
Grrrrr ta Microsoft
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CHKDSK in Deleting index entryOddelek: Operacijski sistemi | 1930 (1518) | Hayabusa |
» | pingiranje laptop -> PC ne uspeOddelek: Omrežja in internet | 1315 (1197) | Mitch |
» | Firefox 2.0 je zunajOddelek: Omrežja in internet | 4483 (2530) | boyan64 |
» | Kako preprečiti uporabo?Oddelek: Programska oprema | 958 (843) | darkolord |
» | INDEX SERVICEOddelek: Programska oprema | 1310 (1201) | borutzi |