Forum » Strojna oprema » kondiji in epox
kondiji in epox
Jux ::
Pozdravljeni
Posedujem 8rda+, rev. okol 1. Pred ene 3 mesci mi je šla večina kondijev okol napajalnega priključka, sem dal popravit no in zdej sta mi šla še dva nova. Zanima me, kaj povzroča uničevanje kondijev - plošča je dobro hlajena, procesor je sedaj odvit. Je pa smešno da mi navkljub dvema napihnjenima kondijema rač. dela, edino vsake toliko se resetira sam od sebe.
Lp,
Jux
Posedujem 8rda+, rev. okol 1. Pred ene 3 mesci mi je šla večina kondijev okol napajalnega priključka, sem dal popravit no in zdej sta mi šla še dva nova. Zanima me, kaj povzroča uničevanje kondijev - plošča je dobro hlajena, procesor je sedaj odvit. Je pa smešno da mi navkljub dvema napihnjenima kondijema rač. dela, edino vsake toliko se resetira sam od sebe.
Lp,
Jux
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Fury ::
Lahko so kondenzatorji slabe kvalitete, lahko pa, da jih vezje na maticni posiljuje s totalno cudnimi nihanji napetosti, ki naj bi jih revezi zgladil
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | frekvenčnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4937 (1360) | lovro535v2 |
» | Kako popraviti mamaplato, kjer so crknili kondenzatorji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15480 (11160) | Pyr0Beast |
» | Računalnik ne štarta dokler se ne "ogreje"?? -> čuden problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (1152) | StratOS |
» | Nasvet glede potencialno skurjene mamaplate (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8800 (7459) | Pyr0Beast |
» | epox Vdd problem!!Oddelek: Strojna oprema | 1087 (994) | BLaCkEnED |