» »

napster? gnutella? Ican? ...

napster? gnutella? Ican? ...

edmund ::

S čim? Napster crkuje, čeprav še tu pa tam kaj najdeš... Podobnih programov je veliko, samo kaj če je network/community slab?

Predlogi zaželjeni ;)
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)

lordgreg ::

predlagam, tako kot sem že 100krat.. pojdi na stran www.zeropaid.com.. tam dobiš vse informacije o takih alternativah.. tudi kaj grajajo, kaj cenijo... blahblah..

slycer ::

Gnutella je preobremenjena. Jaz bi ti dal predlog, da pogledaš na Scour Exchange. To je tudi en programček, ki brska za vsem. Še celo filme lahko dobiš tu gori.:Dwww.scour.com/Software/Scour_Exchange/D...

Mr.-Viko ::

A niso Scourja ukinal??
En program je tudi WinMX. Najdeš ga pa tukaj. Nekaj govoric je bilo o njem v forumu pa sem ga dol potegnu in niti ni tako slab.
No comment, really

Lara-K ::

Kokr vem Scour ze doug ne dela. Nazadnje k sm ga hotla uporabljat je bil ukinjen. Zdej pa ne vem al je se al ne....Gnutella je brezveze, sploh si ne mors nc dol potegnt. Povejte ce obstaja se kej druzga, kej k dobr dela...
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

Tr0n ::

WinMX!

Top 5 programs for downloading music:
Napster with 90
WinMX with 35
Bearshare with 31
KaZaA with 23
Rapigator with 17

Drugace pa je v drugih kategorijah med najboljsimi Bearshare.

Lara-K ::

Sm si instalirala KaZaA, in se mi zdi se kr good. :D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

Aja, se nekaj o WinMX. Z novo verzijo 2.5 uvaja novi OpenNap protokol, tako da je se vec userjev. Omogoca tudi povezovanje na vec serverjev hkrati, tudi na tiste z Napster protokolom. Po mojem je ta proggy zraven BearShare-a prihodnost.

Zraven tega zasede WinMX borih 900 KB, medtem ko recimo Napster 2 MB. Go figure.

MaX ::

Probite gozillo, je še kr kul... Išče mp3-je, video, software...

lordgreg ::

tulese bi lahko kregali še in še.. ta program oni program boljši.. preizkusite vse.. tudi jaz sem bil veliko časa pristaš winmx-a.. nakar ugotovim, da si ne morem ničesar DLjati ali pa sploh ne morem na njihove serverje (musiccity)..

Preizkusil sem tudi:
tripnosis, gnutella, bearshare, kazzaa medi desktop... pa mi je winmx naj naj.. sicer pa.. kaj ste nori? zakaj ne obiščete zeropaid.com???

slycer ::

Hmm;(. Očitno da so Scoura pol res skinili, ker meni tudi ni delal. Link sem objavil bolj kot zanimivost:D

LORDGreg: WinMX dela kewl z verzijo 2.5. Jaz sem vceraj za test dljaj 3 mp3 in vse tri z 7.5 kb/sec. Bilo je okoli 12000 userjev.

Trenutno najboljsi proggy za share-anje muzike! 'nuff said.

[SpydeR] ::

Jst uporabljam Audiogalaxy in je kr ql.

Paramedic ::

Še js sm probu WinMX 2.5 in mislim, da je še boljš ko napster. Ima vse njegove serverje in še nekaj svojih manjših, pa resumaš lahko. Ampak še ne vem kak kej najde manj znane pesmi.
End transmission.

3LeR. ::

probite iMESH
it rulzzz
z več folka naenkrat dol pul in tko zmeri dosežeš max speed
dobiš ga tu:
http://download.cnet.com/downloads/0-32...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri P2P vam najbolj vleče?

Oddelek: Omrežja in internet
222174 (1557) Fury
»

MP3 iskalec

Oddelek: Omrežja in internet
212461 (2205) pivmik
»