Forum » Programska oprema » Outlook Express pomoc
Outlook Express pomoc
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
M&M ::
Zdravo!
Zanima me, kako naj naredim v Outlook Express še tretji mejl, ki bi zgledalo kot na priloženi slikici!
Do sedaj imam notri 2! ARNES in HOTMAIL, zdaj pa bi rad dodal še 3. ali 4., vendar vedno ko dodam tretji mejl (recimo Email.si), mi letega doda v mapo local folders !!
Jaz pa bi rad imel za vsak naslednji email svojo mapo! Vem da se to da naredit, ker sem videl pri kolegu, vendar mi po vseh mukah tega še ni uspelo naredit! Prosim za pomoč!!
Zanima me, kako naj naredim v Outlook Express še tretji mejl, ki bi zgledalo kot na priloženi slikici!
Do sedaj imam notri 2! ARNES in HOTMAIL, zdaj pa bi rad dodal še 3. ali 4., vendar vedno ko dodam tretji mejl (recimo Email.si), mi letega doda v mapo local folders !!
Jaz pa bi rad imel za vsak naslednji email svojo mapo! Vem da se to da naredit, ker sem videl pri kolegu, vendar mi po vseh mukah tega še ni uspelo naredit! Prosim za pomoč!!
M&M
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Darilo ob desetletnici Opere (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13591 (9925) | ender |
» | Apache in virtual hostOddelek: Izdelava spletišč | 1233 (1017) | Red_Mamba |
» | Windows 2003 - kako konfigurirati GPO za OUOddelek: Operacijski sistemi | 1678 (1548) | pirx |
» | Vsak dan virus (Beagle) iz istega naslovaOddelek: Programska oprema | 1821 (1656) | darkolord |
» | Kako nardit, da bi lahko samo z geslom prišel na neko stran???Oddelek: Izdelava spletišč | 2049 (1627) | kunigas |